Wpis z mikrobloga

✨️ Nostalgia i refleksje nad starymi znajomymi
Lubicie sprawdzać co u waszych starych znajomych ze szkoły, studiów czy podwórka? Ja jako stary przegryw samotnik lubię sobie czasem wziąć piwerko i ciekawości albo nostalgii poprzeglądać sobie socjale osób z którymi np. chodziłem do klasy. To dla mnie też punkt odniesienia (czasem brutalny) jak bardzo odbiegam od rówieśników. Co zauważyłem to dosłownie każdy sobie kogoś znalazł i założył rodzinę, nawet ci goście najniżej w hierarchii których gnębili za wygląd i bycie cichym. Najlepsze jest to, że ja w pamięci ich mam jako młodych byczków, klasowych cwaniaczków i niedojrzałych szkolnych debili a potem widzę na zdjęciu tatusia z nadwagą i łysinką i nie mogę uwierzyć że to ci sami goście. Mój mózg zapamiętał ich inaczej i teraz taki mindfuck. Ale ten czas zapieprza niesamowicie....

#nostalgia #przegrywpo30tce #agepill #przegryw #samotnosc #depresja

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Nostalgia i refleksje nad starymi znajomymi Ⓘ
Lubicie sprawdzać co ...

źródło: comment_1620572625qPgZilOpoeR6u4MB78aDlh

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mirko_anonim: generalnie Prawie każdy sobie znajdzie oprócz tych z autyzmem A tych z autyzmem jest 0.3% z autyzmem dziecięcym i 0.3% z syndromem Aspergera może to tam pod 1 procent podchodzi i później czytasz badania ogólne wśród czterdziestolatków 1% prawiczków a z Aspergerem nawet po studiach 50 (czy 46 procent)

See research
Sexuality in autism: hypersexual and paraphilic behavior in women and men with high-functioning autism spectrum disorder

Department of Psychiatry
  • Odpowiedz
Mi nie chciała psycholog wystawić diagnozy autyzmu, bo niby autyści skupiają się na szczegółach i się interesują konkretnym tematem, a ja tak nie mam.
  • Odpowiedz