Aktywne Wpisy

lukija +104
ile plusów tyle dni nie zmieniam gaci i wysyłam je do losowego użytkownika komentującego ten wpis

PorzeczkowySok +41
nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi nie porównuj się z normalnymi
źródło: ab67616d0000b273c533e53205db5ae95c417ed7
Pobierz

Lubicie sprawdzać co u waszych starych znajomych ze szkoły, studiów czy podwórka? Ja jako stary przegryw samotnik lubię sobie czasem wziąć piwerko i ciekawości albo nostalgii poprzeglądać sobie socjale osób z którymi np. chodziłem do klasy. To dla mnie też punkt odniesienia (czasem brutalny) jak bardzo odbiegam od rówieśników. Co zauważyłem to dosłownie każdy sobie kogoś znalazł i założył rodzinę, nawet ci goście najniżej w hierarchii których gnębili za wygląd i bycie cichym. Najlepsze jest to, że ja w pamięci ich mam jako młodych byczków, klasowych cwaniaczków i niedojrzałych szkolnych debili a potem widzę na zdjęciu tatusia z nadwagą i łysinką i nie mogę uwierzyć że to ci sami goście. Mój mózg zapamiętał ich inaczej i teraz taki mindfuck. Ale ten czas zapieprza niesamowicie....
#nostalgia #przegrywpo30tce #agepill #przegryw #samotnosc #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: comment_1620572625qPgZilOpoeR6u4MB78aDlh
PobierzSee research
Sexuality in autism: hypersexual and paraphilic behavior in women and men with high-functioning autism spectrum disorder
Department of Psychiatry
@mirko_anonim: generalnie to najgorsze co można robić xd