Wpis z mikrobloga

Kamala tłumaczy cloud computing. Decentralizacja w chumurze.
Serwerownie fizycznie nie istnieją. One są w powietrzu. Oddychasz serwerami 🤣

Rozpieprzyła 1,5mld$ na wybory. 20mln długu, który musiała spłacić partia. Wydała książkę gdzie obwinia wszystkich za porażkę. Rozpieprzyła 150k$ z Sandersem na samoloty i hotele latając po stanach i krzycząc o Elonie że to oligarcha.
Właśnie kupiła rezydencję za 8mln$.

To prawie zostało prezydentem...

#bitcoin #technologia #komputery #decentralizacja #bekazlewactwa #neuropa
Cyberdyne - Kamala tłumaczy cloud computing. Decentralizacja w chumurze.
Serwerownie ...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@fervi: Demokraci mają najniższe popracie odkąd istnieją tytanie intelektu. Spadek jest gorszy nawet niż po Casterze. W zasadzie to mnie martwi ich dramat. Są aż zbyt słabi. Republikanie powinni mieć konkurencję.
Cyberdyne - @fervi: Demokraci mają najniższe popracie odkąd istnieją tytanie intelekt...
  • Odpowiedz
  • 2
@fervi: tak, tak oczywiście. Wygooglowałeś niesamowitą opinię że orange man bad. To żenujące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daj wyniki poparcia demokratów. Ja się opieram celowo o lewacki CNN, który bazuje na Quinnipiac University Poll.
Powyższe są z 17 grudnia. tu wrzucasz art z rmf fm ()
Googlaj dalej.

Nie wygrasz chłopie. Ja nie uprawiam propagandy
  • Odpowiedz
  • 2
@fervi: ty jesteś upośledzony? Dajesz deklaracje motywację pójścia na wybory.

Poza tym zamawiane sondaże zawsze pokazują przewagę lewactwa i później dostają po dupie. Tak było zawsze. Trump vs Clinton, Trump vs Kamala, Nawrocki vs Trzaskowski.

Nigdy nie rozumiałem tej tępej logiki. Przecież to demotywuje ich wyborców do pójścia do wyborów. Jeżeli myślą że wygrają to wielu rezygnuje...

Googlaj dalej
  • Odpowiedz
  • 4
@fervi: Typie. Wrzucasz g---o aryty z lewackich mediów które TYLKO krytykują Trumpa. Nie znajdziesz tam nic pozytywnego. Identycznie jak na wypoku. Demokraci mają najniższe poparcie odkąd istnieją, nie jesteś w stanie temu zaprzeczyć.
Ratuje ich jedynie to że w US masz praktycznie dwupartyjny system.
Wrzuca stronnicze arty że Trump ma p--------e. Doskonały proof.

Ale czego się spodziewać po człowieku który uważa że socjalizm jest dobry i że panuje np. w
  • Odpowiedz