Aktywne Wpisy

CzekoDonut +167
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +352
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Żeby było zabawniej, kierujący jeździ Audi A1 Sportback
Kierujący źle celował w moją empatię (posiadam, ale nie w takiej sytuacji). Mam 32 lata, od ponad 17 lat zmagam się m.in. z uszkodzonym kręgosłupem - jestem ofiarą wypadku drogowego, mając 15 lat potrącił mnie kierowca, który wyprzedzał w miejscu niedozwolonym. Więc nie, absolutnie nie pomogę, nie chcę, a w ogóle to żałuję, że tylko 1720 zł. Nawet mu odpisałem (w spoilerze)
Nawet mu odpisałem, ale czy do niego trafi? Mam nadzieję, że tak i zastanowi się drugi raz myśląc o takim manewrze.
Śmieszne jest to, że 5 sekund później by nic mu nie groziło.
#polskiedrogi #samochodoza #prawojazdy #konfitura #ruchdrogowy
źródło: CnP_06042026_203234
PobierzKażdy Polak, którego złapiesz na gorącym uczynku okazuje się, że:
- ma
Oby się gościu zorientował, póki nie będzie za późno. A Tobie szacunek za bardzo sensowne odpisanie młodemu.
Ja się tylko zastanawiam, skąd typek miał do Ciebie kontakt? Skąd miał Twoje imię i nazwisko? Bo to, ze prowadzisz działaność jako "Grzegorz Brzęczyszczykiewicz" i łatwo znaleźć maila w sieci to jedno. Ale skąd on wiedział, że to "Brzęczyszczykiewicz" wysłał maila na stop agresji drogowej?
@insystem trzeba bylo napisac inaczej:
'chcialem zlapac niwodpowiedzialnego pirata drogowego i dokladnie to sie stalo. Szkoda, ze tak mala kwota'.
@panDocent On został ukarany przez Sąd, w aktach sprawy masz wszystkie materiały, również kto zgłaszał, jest to jeden z dowodów.
Generalnie - nie szkoda mi go. Co do jego odpowiedzialności to pewnie dostał 1500 zł + koszty sądowe, czyli Sąd uznał, że nie jest z jego finansami tak źle (skoro obciązył go kosztami).
@panDocent: dokładnie i o to należy zrobić jeszcze inbę
Dla tych co szukają miejsca mnie link jakoś nie działa: https://maps.app.goo.gl/fudCEd7ysKccd8oq6
Komentarz usunięty przez moderatora
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota, @insystem moim zdaniem (ale mogę być w błędzie), jeżeli zgłaszamy to my jesteśmy świadkiem i to policja jest tu oskarżycielem, a nie my.
Lepiej by było, gdyby z automatu te dane zwyczajnie nie były dostępne w aktach sprawy, w szczególności dla oskarżonego. Policja powinna wpisać we wniosku do ukarania w sądzie, że na podstawie zgłoszenia wysłanego
@insystem: Najpierw napisałeś, że tylko podejrzewasz, stąd moje podejrzenia, że podejrzewam, że policja niepotrzebnie przekazała dane dalej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzięki za wyjaśnienie!
¯\(ツ)/¯
1700zł to niska kara bo przez jego wyprzedzanie ktoś mógł stracić życie lub zdrowie.
Takie rzeczy udają się do czasu a potem płacz jak tutaj że on nie chciał i ma strasznie ciężkie życie.