Aktywne Wpisy

miodeksmrodek +1877
Zachęcam do dołączenia do akcji, która zniszczy #konfitura raz na zawsze.
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
źródło: IMG_1429
Pobierz
Zawod_Inwestor +142
#gielda Założyłem w końcu konto z szacunku do tagu. Fajnie rozruszaliście polski internet memami inwestycyjnymi. Dobrą robotę robicie chłopaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,

kobiety wciaz nie przestaja mnie zaskakiwac - w negatywnym sensie niestety. jechalem ostatnio metrem do roboty jak co ranek. dziwny traf losu lub pech chcial ze obok, siedzialy 2 panny i dosc zywiolowo ze soba rozmawialy. jedna wydawala mi sie znajoma i gdzies juzja widzialem. dopiero z ich rozmowy - ktora prowadzona byla tak glosno ze nie dalo sie tego nie slyszec, skojarzylem ze to nowa sympatia mojego znajomego.
widzialem ich zdjecia na insta wspolne. nie mialem okazji jej poznac osobiscie wiec ona tez nie mogla mnie kojarzyc. ale nie o tym.
rozmowa byla dosc zywiolowa i zeszla na temat wlasnie tego chlopaka. to w jaki sposob ta dziewczyna pogardliwie o nim mowila, ze ma malego, jest niski (182), ciagle by siedzial przed kompem gdy ona imprezuje itd. az mi sie przykro zrobilo. pozniej podsumowala ze ona z nim jest tylko dla jego zasobow (informatyk z spora pensja, wlasnym domem, super autem), kocha sie z nim raz na miesiac aby go tylko przytrzymac a i tak ma 2 kochankow na boku.
wszystko wygegala publicznie swojej psiapsi w "wielkim sekrecie", nic ze slyszalo to z 20 osob oprocz mnie. zrobilo mi sie tak zal tego chlopaka bo wiem jaki z niego jest dobry czlowiek, wierny i poukladany. ja poznal na tinderze ale chyba nie wiedzial w co sie pakuje. a moze on gra przed nim caly czas. nigdy wczesniej nie slyszalem zeby ktos tak pogardliwie obgadywal druga, teoretycznie bliska osobe.
z tej rozmowy wyszlo ze bedzie go doic ile sie da, juz ma w planach wakacje egzotyczne, wprowadzke do niego - tylko nie wie jak wtedy pogodzi tych bolcow na boku.
iq 5 bo nie skumala ze obok moze siedziec ktos kto go zna.
baby jeszcze popaplaly chwile po czym wysiadly ja pojechalem dalej z zagwozdka czy mu o tym powiedziec. nie lubi takich wiadomosci przekazywac bo finalnie babsko sie wyprze wszystkiego i oberwie sie mi ze wtykam nos w nie swoje sprawy. a on zakochany po uszy. jednak przyzwoitosc kazala mi przekazac te wiesci. umowilem sie na dzis. nie wiem jak to przekazac? #tinder #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Więcej informacji po 16.00?
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Potwierdzam, bylem tym metrem
0/10
Już bardziej oczywistego baita napisać nie mogłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
C-----y 0/10
Już widzę jak jakaś baba drze się na całe metro, że ma chłopa i dwóch gachów.