@mirko_anonim nie masz zamiaru tutaj wracać ale posty wstawiasz - ma to sens.
Obrażanie innych z anonima też świadczy o tym jakim giga chadem jesteś XD
Co do reszty... Są konta które tylko tworzą, są konta które tylko komentują - rozumiem że to za trudne by pojąć, że nie każdy jest taki sam. I nie każdy żyje tylko wykopem jak ty niegdyś. 3 lata poza internetem i 10 lat w internecie
Najpierw jesteś poniżony, wyśmiany albo skrzywdzony w świecie rzeczywistym.
Następnie przenosisz się do internetu i szukasz czegoś co jest dla kogoś ważne i mówisz:
"to jest dla ciebie ważne? Super! Zacznę to obrażać! O ty się denerwujesz! Ale inba xD"
To jest cała kultura internetu. To nawet nie jest żałosne, czy śmieszne, to jest bezwartościowe.
Uciekajcie z internetu, wszystko da wam więcej niż uczestnictwo w byciu oprawcą na odległość.
#przemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Miałem tutaj kiedyś konto i nie mam zamiaru tutaj wracać. Kultura internetu nic nie daje, to czysty kołp i etyka ludzi słabych.
3 lata życia w realnym świecie dało mi więcej niż 10 lat życia w piwnicy, wyśmiewania i ironizowania wszystkiego
Obrażanie innych z anonima też świadczy o tym jakim giga chadem jesteś XD
Co do reszty... Są konta które tylko tworzą, są konta które tylko komentują - rozumiem że to za trudne by pojąć, że nie każdy jest taki sam. I nie każdy żyje tylko wykopem jak ty niegdyś. 3 lata poza internetem i 10 lat w internecie