@radzioso532: chyba pokazałeś fiuta xd ja oglądałem to jak jeszcze nosiło się filmy na cd 700 mega, widocznie miał coś w sobie że o nim pamiętam, ale że taka zacna obsada hmm
@radzioso532: I ogólnie jej rola w tym filmie jako szkolnej lafiryndy była gdzieś taka. Obecnie nigdy by nie pozwolono 15 latce zagrać takiej roli, nawet gdyby sama chciała.
Ciekawe również było to że Liz opowiadając tej policyjnej psycholog o tym co wydarzyło się w bunkrze najpierw całkowicie zmyśliła historię bo mówiła że wszyscy zdołali się wydostać z tego bunkra (dla tej psycholog to był szok bo oni przecież znaleźli ich martwe ciała). Była nawet scena (w pierwszej połowie filmu) gdzie Frances parodiuje wymioty czyli udaje że rzyga i wszyscy się śmieją. Co niesamowite to w wersji prawdziwej pod koniec filmu
@radzioso532: Jak dla mnie ten film byłby jak wiele innych filmów o nastolatkach, gdyby nie jedno - muzykę zrobił Clint Mansell. Świetnie ona pasuje do filmu, robi klimat, w szczególności w zakończeniu.
Z moich życiowych przygód kiedy szukałem tego filmu (w dobie .avi) w internecie przez pomyłkę pobrałem https://www.filmweb.pl/film/Strach-2009-492274 To był straszny gniot, nie polecam. Co śmieszniejsze na początku jeszcze się łudziłem, że to to.
@radzioso532: Film oglądałem ponad 20 lat temu, ale nie wiedziałem, że grała w nim Keira Knightley. Sceny które przytaczasz nawet kojarzę, ale jeśli chodzi o aktorkę to kojarzyłem tylko, że jakaś ładna laska obok tej brunetki. W późniejszych rolach jakoś zdecydowanie bardziej przykuwała moją uwagę i generalnie bardzo ją lubię.
Komentarz usunięty przez autora
ja oglądałem to jak jeszcze nosiło się filmy na cd 700 mega, widocznie miał coś w sobie że o nim pamiętam, ale że taka zacna obsada hmm
źródło: 06
Pobierzźródło: 04
Pobierzźródło: 05
Pobierzźródło: 03m
Pobierz@radzioso532: takich filmów gdzie były nagie nastoletnie aktorki jest mnóstwo
źródło: 02
PobierzZ moich życiowych przygód kiedy szukałem tego filmu (w dobie .avi) w internecie przez pomyłkę pobrałem https://www.filmweb.pl/film/Strach-2009-492274
To był straszny gniot, nie polecam. Co śmieszniejsze na początku jeszcze się łudziłem, że to to.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu