Aktywne Wpisy

Krupier +62
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
PobierzJak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz

źródło: 20520184ccdf4712grjje93fb5c1
Pobierzźródło: project-zomboid-horse
Pobierzźródło: 80412e4609c4c32f84ed175995c8c1c78d9bcae926490e5f5caa79581a28163a
PobierzOni to powinni zaorać i napisać od nowa. Build 42 cały czas w wersji beta, multiplayer tego buildu może kiedyś wyjdzie przed tym jak deweloperzy poumierają ze starości. A sam roadmap jest na chyba najbliższe 50 lat
W ogóle sam fakt, że w tej grze single i multi to technicznie dwie różne gry, pokazuje jak bardzo ich ten
@KaiserBrotchen: przecież jest mp 42
@login0654: faktycznie, miesiąc temu dodali XD
Mimo że to testowe wersje są na bardzo wysokim poziomie
@GoodGuyHelping: oby nie
@mats-s psów nie ma w tej grze w wersji vanilla, to akurat mod i modder użył po prostu modelu gracza, ktory nie poradził sobie z wykonaniem animacji
@GoodGuyHelping to prawda, trochę tego sobie wymyślili i niektóre
@cma_w_czapce: ewidentnie znak od losu. Niech napiszą jeszcze raz, tylko tym razem dobrze ( ͡º ͜ʖ͡º)
@cma_w_czapce: i tak najlepsza jest śmierć z braku telewizji po 3 czy ilu dniach xD