Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HardWax: Poczułem się biednie, nieironicznie cieszyłbym się z takiej paczki, spora butla Persila(nigdy go nie kupuję, bo biorę ten najtańszy marketowy zawsze XD), płyn do naczyń, i do płukania, nienajgorszy makaron, i herbatka, spokojnie parę dyszek zaoszczędzone na zakupie tego typu rzeczy, a jeszcze chyba tam na dole Toffifee widzę. Gdzie można się po to zgłosić? Jak ona nie chce to ja chętnie tę paczkę przygarnę ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@marcez: Nie, Malma się zakredytowała pod korek i wbrew życzeniowemu myśleniu prezesa po wejściu na giełdę nagle nie zaczęły spadać pieniążki z nieba. Barilla średni interes miała w przekazaniu bardzo popularnej marki jednemu ze swoich głównych konkurentów na całym rynku europejskim, gigantowi Maspexowi.
  • Odpowiedz
gdzie raca chesterfieldów cienkich niebieskich?

@kinkykylie: a to to kupuje normalnie z kasy z mopsu. Kilkanaście lat temu mieszkałem jeszcze w bloku, mieszkanie na kredyt, w domu żona z dwójką dzieci, ja w robocie sporo ponad etat, kablówki nie mieliśmy bo szkoda kasy, telefony używane bo szkoda kasy na nowe, telewizor jakiś najtańszy, samochód to samo, zwykłe stare jeździdło. Pamiętam jak szliśmy z dziećmi do lekarza, zaraz obok były budynki
  • Odpowiedz