Wpis z mikrobloga

@wfyokyga: a tak w sumie wfyokyga, ocb z tymi czołgami? Próbuję zrozumieć, ale zdjęcia czołgów nie wydają się aż tak ciekawe, żeby po nocach je prostować. Skąd ta determinacja?

PS nieironicznie Ania fajna d--a z twarzy a z gadki na wypoku też całkiem spoko się wydaje. Mówię to jako osoba, która tu była, zanim Anię na adminkę planowali
  • Odpowiedz
  • 0
@Returned Przecież ja dodaje wszystko związane z militariami, nie tylko czołgi. Po prostu lubie i dodaje, na tym niby polega idea tego portalu. Coś ci się spodobało i dzielisz się tym z użytkownikami. Więcej gifow, memow i innych dodaje niż tych czołgów
  • Odpowiedz
@wfyokyga: w kontekście militariów dodajesz głównie czołgi, gwoli ścisłości. Stad tez zmemizowano twoją aktywność. Jesteś gościem od czołgów.

I tak, wiem, że postujesz też memiska, które bardzo często plusuję, na co mam dowód w moim podsumowaniu 2025.

Ja cię nie atakuję. Tak, od tego jest ten portal, żeby sobie postować, co się chce i dzielić się z innymi swoimi zainteresowaniami, absolutną racja. Nie kumam tylko, co jest takiego fajnego w
  • Odpowiedz