Aktywne Wpisy

emyot2 +4
źródło: 1000011717
Pobierz
Rkschuwdu +614
Wolne media
#tvn
#tvn
źródło: 1000033423
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000011717
Pobierz
źródło: 1000033423
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jakieś 3 lata temu założyłem sobie fejkowy profil Anetki z HR na linkedin. Przez długi czas leżał sobie odłogiem, ale w końcu sobie o nim przypomniałem i zobaczyłem, że mam jakieś 200 zaproszeń od różnych osób :D No to poakceptowałem, powypełniałem tam różne treści i teraz regularnie tam publikuje pseudo specjalistyczne gównowpisy i polecam profile #opentowork ludzi, których kompletnie nie znam, już dwa razy ktoś do mnie pisał czy mogłabym coś opowiedzieć o polecanej osobie i czy z nią rozmawiałam, raz odpisałem zalety wygenerowanym tekstem z gpt na bazie profilu tego ziomka, a drugim razem napisałem do laski żeby mi odpowiedziała na pytania które mi zadali i to lekko podrasowane przekazałem :). Nie mam pojęcia czy realnie pomogłem komuś znaleźć robotę, ale na pewno poprawiam zasięgi bo po moim udostępnieniu widzę że pojawiają się kolejne od ludzi z mojej sieci.
#pracait #linkedin
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Się zdecyduj.
Daj do sobie namiary XD
już pomijając to że jeśli chodzi o randoma na linkedinie to odchodza wszystkie zatrudnienia po znajomosci dla kogos itp.
i
ale trolling niezły
co do linkedin i tych wysrywów to zawsze sie zastanawiałem czy ktokolwiek to czyta
mi by było szkoda czasu, ale jak znajoma osoba coś wrzuca to lajkuje z grzeczności