Wpis z mikrobloga

✨️ Jak odnaleźć się w świecie Tinder?
Mam ułożone życie, trochę w głowie i jestem całkiem atrakcyjny. W rzeczywistym życiu nigdy nie narzekałem na brak powodzenia, wręcz przeciwnie. Ostatnio nie ma sprzyjających okoliczności do poznania kogoś irl więc spróbowałem #tinder w #warszawa
Większość matchy - ghost bez wiadomości, góra po jednej, dwóch. Kilka ghostow po kilku dniach pisania. Dziewczyny nie chcą się spotykać, niektóre patrzą z góry i robią laskę że odpisują. To ze mną jest coś nie tak? Ktoś doradzi jak się gra w tą grę? Xd

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: dziewczyny na tinderze są przebodźcowane, dostają po kilka lajków na minutę, para wpada prawie co przesunięcie - więc podchodzenie do tego jak do zwykłego portalu randkowego jest błędem. tam trzeba się dynamicznie wyróżnić, szybko złapać uwagę i s--------ć z komunikacją na whatsappa czy innego messengera, bo inaczej giniesz w potopie setek innych takich samych jak ty.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @Majkel2008 @advert @Wookash071 @haabero
Tinder to wynalazek ŻYDA HOCHSZTAPLERA,
Więc z zasady bym nie używał

Dodatkowo każdy kto grał w trudna strategię ekonomiczna, i nagle znalazł sposób na pomnażanie kasy bo wymaksował jakaś niszę ten wie że z automatu po kilkunastu minutach taka gra stała się nudna i bezcelowa, bo kasa się robiła szybciej i szybciej niż mogłeś wydawać.
Lochy na tinderze przebodźcowane endorfinowe ćpunice
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: spróbuj na gadu gadu tam płacisz 10 zł i piszesz do kogo chcesz wprawdzie to niby wymarlo ale wciąż jest tam dużo kobiet mi się udało poznać koleżankę tam z którą kręciłem 4miesiące
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
skuteczny-sędzia-76: Według standardów Tindera nie jesteś fajną opcją, więc Twoja atrakcyjność została zweryfikowana przez tamtejsze laski negatywnie. Niezły to przegryw, skoro stolica, gdzie kobiet jest więcej niż facetów i nie wychodzi. A ponoć loszki płaczą, że szukają ogarniętego, atrakcyjnego faceta i takich nie moga znaleźć.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Z tinderem jest taki problem że jest idealnym narzędziem do selekcjonowania dla mężczyzn którzy są z reguły wzrokowcami, a nie dla kobiet.
Bo facetowi wystarczy wygląd kobiety aby powiedzieć że ona się mu podoba a kobiecie nie wystarczy sam wygląd.

Więc jeżeli wygląd i to na zdjęciu jest jedynym kryterium to naturalne jest to że tylko wybitnie atrakcyjne jednostki z pośród mężczyzn jest na tyle przystojnych że samym wyglądem
  • Odpowiedz
Bo facetowi wystarczy wygląd kobiety aby powiedzieć że ona się mu podoba a kobiecie nie wystarczy sam wygląd.

@Mezomorfix: W końcu jakiś #niebieskipasek to napisał, bo na Wykopie takiego stwierdzenia to ze świecą szukać. Myślę, że kobiety na Tinderze często są takie wybredne, bo te kilka sekund nie wystarczy, żeby ocenić, czy mężczyzna im się podoba (więc najczęściej uznają, że nie). W niektórych przypadkach zapewne byłoby inaczej, gdyby
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: idź na speed dating. Tylko wybierz taki gdzie są uczciwe ceny i kobiety płacą tyle samo co faceci, bo i na tym sobie niektóre firmy robią biznes ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Polecam np. ten https://speed-dates.pl/

Jeżeli rzeczywiście jesteś ogarnięty to tam nie powinieneś mieć problemu z "ogarnięciem" sobie randkowania. Mi na aplikacjach też idzie beznadziejnie, a tam bez problemu.
  • Odpowiedz
@ArekJ: Zależy czy typ ma gadane. Bo jak introwertyk i potrzebuje czasu aby się otworzyć i zachowywać bez spiny to już lepiej ten Tinder. Siedzieć i próbować nawet cały rok
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: Napisał we wpisie

W rzeczywistym życiu nigdy nie narzekałem na brak powodzenia, wręcz przeciwnie. Ostatnio nie ma sprzyjających okoliczności do poznania kogoś irl więc spróbowałem #tinder w #warszawa

Więc skoro w naturalnych warunkach na żywo mu szło to tam też powinno.
  • Odpowiedz
Myślę, że kobiety na Tinderze często są takie wybredne, bo te kilka sekund nie wystarczy, żeby ocenić, czy mężczyzna im się podoba (więc najczęściej uznają, że nie)

@LeVentLeCri: Ale za to jak chłop ma 185+ i jest Chadem to jakimś cudem wtedy mogą ocenić, że im się podoba i leci w prawo. Wię średnio się klei to co @Mezomorfix napisał, że "kobiecie nie wystarczy sam wygląd."

Wystarczy, jeśli jest
  • Odpowiedz
@interpenetrate: No spoko, może to pisać jako krytykę, a ja na tę samą kwestię mogę patrzeć inaczej. Na pewno zgadzam się z nim w tym, że to mężczyźni są wzrokowcami, dlatego Tinder nie jest dobrym narzędziem dla kobiet.

W skrócie to chodzi mi o to, że:
-nie zawsze pierwsze wrażenie decyduje,
-nie tylko wygląd się liczy,
-poznawanie ludzi na żywo > poznawanie
  • Odpowiedz
Dodam tylko ze swojego i koleżanek doświadczenia, że czasem nawet się o kimś nie myślało w kategoriach atrakcyjny bądź nie, ale przez wspólne spędzanie czasu, regularną ekspozycję na tę osobę itp. ta optyka się zmieniała i pojawiał się pociąg. Na Tinderze nie ma o czymś takim mowy i to jest według mnie największy jego minus.

@LeVentLeCri: jak najbardziej się zgadzam często tu się pisze że jak się nie pozna partnera
  • Odpowiedz