Wpis z mikrobloga

Najbardziej przehajpowany dom to:

• Amouage 10.9% (19)
  • Creed 33.3% (58)
  • Parfums de Marly 28.7% (50)
  • Xerjoff 12.6% (22)
  • Zoologist 14.4% (25)

Oddanych głosów: 174

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SlepyBazant: Niepopularna opinia, ale zdecydowanie Amouage. Jeszcze nie trafiłem od nich zapachu, który byłby noszalny. Wszystkie to śmierdziele, albo jakieś cudaki, które może i są znośne ale nie za bardzo jest okazja, żeby je użyć, więc pozostaje siedzenie w domu po spryskaniu się wynalazkiem za 10pln/ml. Super deal k---o.
Z pozostałych, każdy ma coś co da się używać na co dzień.
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: ja bym powiedział, że PDM. Swoimi ostatnimi perfumami z serii ekstraktów tylko to potwierdzili... Testowałem większość ich zapachów i tylko Oajan był dla mnie spoko i faktycznie jakoś tam się wyróżniał(pomijając podobieństwo do Ambre Narguile od Hermesa)
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: a gdzie? Seria homme z DHP, DHI, DHE, DH2020 i Eau z parfum i cologne? Trudno o lepsze zapachy z ich kategorii w ich cenach a i sam saważ był swego czasu czymś nowym a nie kopią czegoś. Diora należy szanować.
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: Definitywnie gonita miedzy PDM, a Creed. PDM ma kilka fajnych zapachów, ale c-----e parametry, a Creed ma dużo fajnych zapachów, ale niektóre mają c-----e parametry.
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: zdecydowanie PdM. Creed czy Amouage bronią sie oryginalnością zapachów. Poza jednym czy dwoma ciężko znaleźć coś podobnego czy jakiegoś klona. PdM to pachnie jak mainstream za to cenią się jak Roja czy Creed
  • Odpowiedz