Wpis z mikrobloga

✨️ Spotykanie się z samotnymi matkami - co myślisz?
Mirki co sądzita o spotykaniu się z samotnymi matkami? Bo wiele na #tinder #badoo ładne, zgrabne i nawet opisy normalne. Bo skoro księga ulicy mówi że i tak każda zdradzi czy rzuci się na chada to nie lepiej mieć już to za sobą i taką która wyniosła lekcje z życia, niż żebyśmy to my to przeżywali osobiście?

#przegryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: z taką logiką równie dobrze możesz iść do burdelu żony szukać. Moim zdaniem zależy od nastawienia, jeśli jesteś ziomkiem z 0 doświadczeniem i chcesz związać się z samotną matką, to prawdopodobnie zostaniesz wykorzystany jako portfel, opiekunka i kolega, a tzipe zobaczysz jak sobie narysujesz. Najlepiej jest mieć jakieś doświadczenie, żeby nie idealizować lali i nie mieć klapek na oczach, żeby była świadomość, że za rok może być po wszystkim.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zależy. Ja jestem dość mocno restrykcyjny jeśli chodzi o randki z samotnymi matkami.
Jak samotna matka cechuje sie chodzeniem do klubów i mentalnością singielki to wypada. Jak typiara od pierwszego spotkania chce już robic z Ciebie wujka/kolegę mamy to też nic z tego nie wyniknie. Raz czy dwa poznałem takie dziewczyny. Z reguły przed randkami lubie sie zdzwonić, pogadać. I była taka sytuacja, że gadałem z laska z 20
  • Odpowiedz