Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wspierać kogoś w trudnych chwilach?
@PanZbigniew
Uważam, że to co Ciebie spotkało było naprawdę przykre i przykro mi, że tak się stało. Wiem, że dużo jest oburzonych i uważam to za słuszne, ale przy podejmowaniu decyzji odnośnie siebie i Waszej przyszłości pozostaw to sobie, a nie mirkom dla których jesteś atrakcją, może źródłem pasty etc. Też nie podejmuj pod wpływem emocji, bo czasem emocje są złym doradcą, czego dowiedziałeś się z przykładu narzeczonej.
Przy osądzaniu bądź sprawiedliwy, postaw się z drugiej strony. Jakbyś chciał, aby Ciebie osądzili, jeśli byś zrobił taką rzecz w dwóch scenariuszach - chcesz to naprawić, albo i nie?
Mam nadzieję, że Bóg bedzie miał Was oboje w opiece, Ciebie, abyś nie doświadczył takiego problemu już nigdy, a ją, aby miała więcej mądrości na przyszłość.
#zdrada

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @PanZbigniew I jeszcze jedno, jak chcesz zbudować dobry związek, to radź się ludzi, którzy są w dobrych związkach, a nie ludzi, którzy nie umieją utworzyć związków. Nie osiągniesz lepszego rezultatu niż to co może osiągnąć Twój doradca, któremu zaufasz.

@deptacz_gnoju

takie poglądy to wstyd, stąd anonimizacja.

Dobrze, że Ty nie jesteś anonimowy panie @deptacz_gnoju ale zastanowiłbym się nad zmianą personalii - bo deptacz_gnoju
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Besalama

ale on był sprawiedliwy i dobrze zrobił.

Polecam Tobie moją odpowiedź do deptacz_gnoju, ale i Tobie odpiszę.
Rozważmy, że byś była na miejscu tej kobiety, zepsułabyś wszystko i żałowałabyś, ale nawet nie wiedziałabyś jak to powiedzieć, bo samo wyjawienie Prawdy było szokiem dla Ciebie. Lecz chciałabyś to naprawić, czy chciałabyś aby Tobie dano drugą szansę?
Jeśli tak - to dlatego zasugerowałem @PanZbigniew, aby po prostu rozsądnie podjął
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @adamsowaanon
Jak zauważyłeś, co prawda w przestrzeni publicznej, ale zwróciłem się personalnie do kogoś, a nie do Ciebie. Też nie zaprosiłem Ciebie podobnie jak i innych do rozmowy. Tag dodałem, bo z tego co pamiętam musi być conajmniej jeden i chyba mogłem wybrać lepszy.
Ale rozumiem, że niektórzy mogą mieć problemy ze zrozumieniem tego, dlatego postanowiłem to mocniej podkreślić. Zatem zrozum proszę, że nikt tutaj Ciebie nie pytał
  • Odpowiedz
A ich decyzja o braku dziecka, to ich decyzja. Nie znasz podstaw, więc też się nie wypowiadaj, bo co jeśli to ona jest bezpłodna

@mirko_anonim: no to wychodzi raz dwa. Ściągasz gumki, nie bierze tabletek i ruchasz 1-2 miesiące, dalej nie ma ciąży to idziesz do ginekologa na badania
A nie czekasz 7 lat,
Ja bym już po 2-3 latach adoptował albo użył surogatki.
A nie
  • Odpowiedz
Napisałem jak zauważyłeś tylko do @ PanZbigniew czemu zatem niepytany odpowiadasz? Kto Ciebie zapytał o zdanie?

Jak zauważyłeś, co prawda w przestrzeni publicznej, ale zwróciłem się personalnie do kogoś, a nie do Ciebie. Też nie zaprosiłem Ciebie podobnie jak i innych do rozmowy.

Co to za głupoty xd Chcesz prywatnej rozmowy, to zakładaj konto i pisz z gościem na priv. Po to jest możliwość komentowania, żeby móc się wtrącić do dyskusji. Jeśli
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @adamsowaanon
Jak wiesz, nie miałem ochoty z Tobą rozmawiać, bo nie z Tobą przyszedłem rozmawiać, ustosunkuję się do Twojej wypowiedzi.

A nie czekasz 7 lat,

Ja bym już po 2-3 latach adoptował albo użył surogatki.

A nie
  • Odpowiedz
Natomiast interesujące jest to, że swoimi słowami atakujesz kogos, kto twierdzi, że jest ofiarą niewierności zwalając na niego odpowiedzialność za przyczynę grzechu kogoś innego. Być może istotnie przyczynił się w jakimś stopniu, ale tego nie wiemy.

@mirko_anonim: Ja krytykuje brak potomstwa, a nie pochwalam zdrade.
Baba zle zrobila, to jedno,
A druga sprawa ze on jej nie pomogl zwlekajac z decyzja o potomstwie, takich mialkich chlopow jest sporo, chca tylko
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @LeVentLeCri

Co to za głupoty xd Chcesz prywatnej rozmowy, to zakładaj konto i pisz z gościem na priv

Po to jest możliwość komentowania, żeby móc się wtrącić do dyskusji.

Na początku zauważmy, że forum jest przestrzenią publiczną. Zatem spróbujmy to przeanalizować na zasadach ogólnych przestrzeni publicznej.
Dlatego taki przykład - załóżmy, że dwie osoby rozmawiają na ulicy. Dokleja się ktoś i rości sobie prawo do pełnego uczestnictwa w rozmowie, tylko
  • Odpowiedz
Na początku zauważmy, że forum jest przestrzenią publiczną. Zatem spróbujmy to przeanalizować na zasadach ogólnych przestrzeni publicznej.

Sory, ale nawet nie czytam dalej. Nie będę tego analizować, bo to jest twoje widzimisię. Forum to forum, a jeśli chcesz mieć wpływ na to, kto komentuje twoje wpisy, to załóż konto.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @LeVentLeCri

Sory, ale nawet nie czytam dalej.

Nie będę tego analizować, bo to jest twoje widzimisię.

Nie rozumiem braku spójności Twoich działań. Walczysz uparcie o prawo do rozmowy, a kiedy ktoś Ci odpisuje, nie chcesz tego przeczytać. Niby chcesz odpowiadać na moje wiadomości, a jednocześnie odrzucasz możliwość
  • Odpowiedz