Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +163
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +17
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

@PanZbigniew
Uważam, że to co Ciebie spotkało było naprawdę przykre i przykro mi, że tak się stało. Wiem, że dużo jest oburzonych i uważam to za słuszne, ale przy podejmowaniu decyzji odnośnie siebie i Waszej przyszłości pozostaw to sobie, a nie mirkom dla których jesteś atrakcją, może źródłem pasty etc. Też nie podejmuj pod wpływem emocji, bo czasem emocje są złym doradcą, czego dowiedziałeś się z przykładu narzeczonej.
Przy osądzaniu bądź sprawiedliwy, postaw się z drugiej strony. Jakbyś chciał, aby Ciebie osądzili, jeśli byś zrobił taką rzecz w dwóch scenariuszach - chcesz to naprawić, albo i nie?
Mam nadzieję, że Bóg bedzie miał Was oboje w opiece, Ciebie, abyś nie doświadczył takiego problemu już nigdy, a ją, aby miała więcej mądrości na przyszłość.
#zdrada
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
I jako ciekawostka w kontekście #zdrada https://cyprus-faq.com/pl/north/news/verkhovnyi-sud-turtsii-laiki-pod-foto-v-sotssetyakh-mogut-stat-prichinoi-dlya-razvoda/
Chłop siedział 7 lat z babą i nie spłodził nawet jednego dziecka, no cóż natury nie oszukasz.
Hipergamia baby wygrała i opa zakwalifikowała jako beciaka skoro nawet zalać jej skutecznie nie potrafił.
Więc poszła w ruchanie z innym zdecydowanym samcem,
@deptacz_gnoju
Dobrze, że Ty nie jesteś anonimowy panie @deptacz_gnoju ale zastanowiłbym się nad zmianą personalii - bo deptacz_gnoju
Polecam Tobie moją odpowiedź do deptacz_gnoju, ale i Tobie odpiszę.
Rozważmy, że byś była na miejscu tej kobiety, zepsułabyś wszystko i żałowałabyś, ale nawet nie wiedziałabyś jak to powiedzieć, bo samo wyjawienie Prawdy było szokiem dla Ciebie. Lecz chciałabyś to naprawić, czy chciałabyś aby Tobie dano drugą szansę?
Jeśli tak - to dlatego zasugerowałem @PanZbigniew, aby po prostu rozsądnie podjął
Jak zauważyłeś, co prawda w przestrzeni publicznej, ale zwróciłem się personalnie do kogoś, a nie do Ciebie. Też nie zaprosiłem Ciebie podobnie jak i innych do rozmowy. Tag dodałem, bo z tego co pamiętam musi być conajmniej jeden i chyba mogłem wybrać lepszy.
Ale rozumiem, że niektórzy mogą mieć problemy ze zrozumieniem tego, dlatego postanowiłem to mocniej podkreślić. Zatem zrozum proszę, że nikt tutaj Ciebie nie pytał
@mirko_anonim: no to wychodzi raz dwa. Ściągasz gumki, nie bierze tabletek i ruchasz 1-2 miesiące, dalej nie ma ciąży to idziesz do ginekologa na badania
A nie czekasz 7 lat,
Ja bym już po 2-3 latach adoptował albo użył surogatki.
A nie
Co to za głupoty xd Chcesz prywatnej rozmowy, to zakładaj konto i pisz z gościem na priv. Po to jest możliwość komentowania, żeby móc się wtrącić do dyskusji. Jeśli
Jak wiesz, nie miałem ochoty z Tobą rozmawiać, bo nie z Tobą przyszedłem rozmawiać, ustosunkuję się do Twojej wypowiedzi.
@mirko_anonim: Ja krytykuje brak potomstwa, a nie pochwalam zdrade.
Baba zle zrobila, to jedno,
A druga sprawa ze on jej nie pomogl zwlekajac z decyzja o potomstwie, takich mialkich chlopow jest sporo, chca tylko
Na początku zauważmy, że forum jest przestrzenią publiczną. Zatem spróbujmy to przeanalizować na zasadach ogólnych przestrzeni publicznej.
Dlatego taki przykład - załóżmy, że dwie osoby rozmawiają na ulicy. Dokleja się ktoś i rości sobie prawo do pełnego uczestnictwa w rozmowie, tylko
Sory, ale nawet nie czytam dalej. Nie będę tego analizować, bo to jest twoje widzimisię. Forum to forum, a jeśli chcesz mieć wpływ na to, kto komentuje twoje wpisy, to załóż konto.
Nie rozumiem braku spójności Twoich działań. Walczysz uparcie o prawo do rozmowy, a kiedy ktoś Ci odpisuje, nie chcesz tego przeczytać. Niby chcesz odpowiadać na moje wiadomości, a jednocześnie odrzucasz możliwość