Aktywne Wpisy

Damianowski +76
"Wardęga na pogodzenie się z Wersów nawet się umył" xD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD
DzonyDzony +203
nie moge patrzec na te influencerskie mordy krzyczace "WPLACAJCIE, NA CHORE DZIECI NIE DACIE?", w momencie gdy ich glowne zajecie to ciagla optymalizacja podatkowa, zeby jak najmniej zaplacic miedzy innymi na utrzymanie oddzialow onkologii XD
#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters
#latwogang #antykapitalizm #cancerfighters

@PanZbigniew Piszę z anonima, bo mam bana od maciusi z moderacji, a bardzo chciałem napisać komentarz do Twojego wpisu:
https://wykop.pl/wpis/84471449/update-do-tego-wpisu-https-wykop-pl-wpis-84463365-
Postąpiłeś bardzo dobrze w tej kwestii i za to najbardziej chciałbym CI pogratulować. Wszyscy którzy uważają że nie powinien, to niech się rozpędzą i przywalą łbem w ścianę. Żyjemy wszyscy razem w społeczeństwie, które sami współtworzymy. Jeśli możemy się przyczynić by stało się ono choć trochę lepsze, to nie powinniśmy zakładać klapek na głowę i skupiać tylko na sobie. Uczciwość powinna być podstawą do budowania czegokolwiek, a niestety w naszym kraju jest cechą na wymarciu, tak więc postąpiłeś wzorowo informując tamtego człowieka. Szkoda tylko kolejnych biednych chłopów którzy pewnie w przyszłości złapią się na takie szony...
Trzymaj się miras.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem,