Aktywne Wpisy

vladi_putin +1242
No dobra Mircy, tak jak obiecałem tak zrobiłem. Zadzwoniłem do XTB w celu zwrócenia akcji Oracle.
Serdecznie pozdrawiam Pana Jacka. Pełna profeska. Akcjomariusz w akcji.
#gielda
Mirror: https://x.com/CodziennyPolak/status/2026967744390762962?s=20
Serdecznie pozdrawiam Pana Jacka. Pełna profeska. Akcjomariusz w akcji.
#gielda
Mirror: https://x.com/CodziennyPolak/status/2026967744390762962?s=20

vieniasn +85
ilość wypitych kaw/energetyków w 2026: 0
ilość wizyt w żabce w 2026: 0
ilość kupionych opakowań kaucyjnych w 2026: 0 (to się pewnie zmieni niestety człowiek musi pić)
ilość wizyt w żabce w 2026: 0
ilość kupionych opakowań kaucyjnych w 2026: 0 (to się pewnie zmieni niestety człowiek musi pić)
źródło: 1000011745
Pobierz

Rynek związków to faktycznie jakaś masakra. W tym roku odrzuciłem już 3 dziewczyny które chciały być ze mną w związku. Po krótkich rozmowach wykazywały takie cechy jak: narzekanie, toksyczne uwagi, brak poczucia humoru, wyczucia dystansu, minimalna potrzeba miłości. Oczywiście wygląd w porządku. Niby jeszcze jest dużo czasu, bo mam 35 lat a dziewczyny w przedziale wiekowym 22-29. Jednak zostaje samotność. A no i jak chciałbym się wybrać na wycieczkę zagraniczną i zapraszam taką osobę to albo "brak pieniędzy" albo cisza gdzie niektóre przez wygórowane ego tak nie odpowiedzą. Niby mamy najlepsze czasy pod kątem bogactwa, a jednak bieda dobrze maskowana Instagramem niestety istnieje.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Nie szukać byle czego i akceptować z------e zachowania, a na randkach nie mieć ciśnienia a wręcz przeciwnie dążyć do odrzucenia. Szkoda czasu. Randki traktować jak eksperyment społeczny i zabawę. Znalezienie dobrej dziewczyny to gra prawdopodobieństwa. Niskiego ale zawsze. Dlatego lepiej nie rezygnować. Im więcej toksycznych odpalisz tym coraz większe szanse
@ja-jesio-ne: czy prości ludzie czy nie - z reguły tu dominuje jakiś schemat rozmówczy z przeszłości... ale dlaczego by tak nie zacząć tego zmieniać?
@teo-stel: nawet i nie chcę od kobiet wiele wymagać. Jednak te absolutne minimum musi być... bo to, że u kobiet dominuje wysokie ego ostatnimi czasy to... aj. Potem prędzej czy później
@mirko_anonim: zmieniam, od kiedy pamiętam. Zakładam np., że najpierw muszę się podobać jakiejś różowej, a nie jak się mówi w mainstreamie, że sympatię różowej można zdobyć np. jakimiś prezentami czy zachowaniem. Skutek jest jednak taki, że jestem wiecznym kawalerem. Niestety rynek wygląda jak wygląda. To trochę jak