Aktywne Wpisy

moll +229
czy wy tam zdrowi na umyśle jesteście, @wykop? nie wystarczy że zaglądam tutaj z własnej woli, to jeszcze na maila chcecie spamować czym się wykopki podniecały na głównej? I kwestia nr 2 - serio, ktoś uważa taki kątent za warty rozsyłania aż na maila? xD
#wykop #receopadaja
#wykop #receopadaja
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-23 200914
Pobierz
kipman1 +19
#hotelparadise Hejka, gonię bieżący sezon, jestem już przy 10 odcinku i szczerze trudno ogląda się ten sezon bo straszna stypa. Trudno kogoś lubić, z kimś sympatyzować - staram się nie czytać tagu do nadrobienia odcinków aby nie psuć sobie zabawy, ale trochę jestem uczestnikami załamany, totalnym brakiem mocnych osobowości czy charakterów. W tej grupie na moment sezonu w którym jestem to jedynymi normalnymi ludźmi wydają się Andrzej bo nie gada

Ech, wszystko co dobre wiecznie trwać nie może. Dzisiaj okazało się, że nie ma tyle zamówień i odesłali mnie po trzech godzinach pracy do domu.
Zarobiłem: 17,5 zł z jednego napiwku, 96 zł ze stawki godzinowej i 80 zł z kilometrówki. Dodatkowo dostałem darmową pizzę. Od tej kwoty należy odjąć parę zł za paliwo. Było spoko, ludzie w porządku.
Niestety super zarobki na rozwożeniu pizzy są raczej tylko w sylwestra, trzeba wracać na dystrybucje w kategorii C, gdzie średnio będzie wychodzić 30-32 zł na rękę. Jak Bóg da, to może będę rozwoził coś pysznego w soboty albo niedzielę, ale to żeby wyszło chociaż te 35 zł na godzinę na czysto.
#pracbaza #praca #zycietruckera #sylwesterzwykopem