Wpis z mikrobloga

Wpis poprzedni: https://wykop.pl/wpis/84459407/prosze-pomodlcie-sie-zebym-dzis-na-rozwozeniu-pizz

Ech, wszystko co dobre wiecznie trwać nie może. Dzisiaj okazało się, że nie ma tyle zamówień i odesłali mnie po trzech godzinach pracy do domu.

Zarobiłem: 17,5 zł z jednego napiwku, 96 zł ze stawki godzinowej i 80 zł z kilometrówki. Dodatkowo dostałem darmową pizzę. Od tej kwoty należy odjąć parę zł za paliwo. Było spoko, ludzie w porządku.

Niestety super zarobki na rozwożeniu pizzy są raczej tylko w sylwestra, trzeba wracać na dystrybucje w kategorii C, gdzie średnio będzie wychodzić 30-32 zł na rękę. Jak Bóg da, to może będę rozwoził coś pysznego w soboty albo niedzielę, ale to żeby wyszło chociaż te 35 zł na godzinę na czysto.

#pracbaza #praca #zycietruckera #sylwesterzwykopem
@Wdystrybucjiyebie +228
Proszę pomódlcie się żebym dziś na rozwożeniu pizzy zarobił przynajmniej 550 zł. Jadę wysikany i najedzony fest że nie tracić niepotrzebnie czasu, bo kasa potrzebna. Jakby po odjęciu paliwa za 2 dni wyszło 1000 zł to pięknie. Pozdrawiam

#pracbaza #przegryw #praca #
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wdystrybucjiyebie: dawaj hdsa, smieciarke albo pompa do betonu/gruszka. Praca ciężko/łatwa zależy gdzie i dla kogo no ale po pierwszym roku jak skilla nabierzesz może podziękujesz
  • Odpowiedz
@Rolss: nawet składałem CV na śmieciarke, ale nie odpowiedzieli i pierwsza była ta dystrybucja. Przede wszystkim pod uwagę biorę tylko zatrudnienie w dużej firmie, podwykonawców nie biorę w ogóle pod uwagę.
  • Odpowiedz