✨️ Dlaczego wiek partnerki nie zmienia się z wiekiem?Ⓘ Też tak macie że wiek potencjalnej partnerki (wasze upodobania) nie zmieniają wam się z waszym wiekiem xd? Zazwyczaj widzę gości wiecie 30+ i każdy ma mniej więcej w swoim wieku. Starsi 40+ to też wiadomo w okolicach 35-40, itd. U mnie to dziwne bo stanęło w miejscu na ok. 17-23. Teraz mam ponad 30 i nadal podoba mi się tylko i wyłącznie w tym wieku i jak patrzę na swoje rówieśniczki to mam wrażenie jakby były starsze ode mnie. Kompletnie nie moja bajka. Dziwne że u większości chłopów tak nie ma bo jednak każdy ma partnerkę w okolicach swojego wieku.
@mirko_anonim: Pewnie są już długo ze sobą, poznali się jak mieli te 17-23 lata i razem się "starzeją". Jakby na początku mogli zobaczyć, jak będą wyglądać za 10 lat, może by nie było już drugiego spotkania.
entuzjastyczny-przewodnik-3: Oni dojrzeli, ty się zatrzymałeś. Ogarnij się, bo skończysz, jak ten wujek oblech, co podbijał do nastolatek i każdy go miał za zboczenca.
Też tak macie że wiek potencjalnej partnerki (wasze upodobania) nie zmieniają wam się z waszym wiekiem xd? Zazwyczaj widzę gości wiecie 30+ i każdy ma mniej więcej w swoim wieku. Starsi 40+ to też wiadomo w okolicach 35-40, itd. U mnie to dziwne bo stanęło w miejscu na ok. 17-23. Teraz mam ponad 30 i nadal podoba mi się tylko i wyłącznie w tym wieku i jak patrzę na swoje rówieśniczki to mam wrażenie jakby były starsze ode mnie. Kompletnie nie moja bajka. Dziwne że u większości chłopów tak nie ma bo jednak każdy ma partnerkę w okolicach swojego wieku.
#przegryw #zwiazki #blackpill #niebieskiepaski #przegrywpo30tce
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta