Aktywne Wpisy
Ariel1990lbn +859
Pan sędzia dr Maciej Mitera skazał mordercę drogowego Żaka na 20 lat więzienia, argumentując to m.in.:
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
źródło: xcontain-1000-1000-max-sedzia.jpg.pagespeed.ic.E7Eeph_yd7
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: FB_IMG_1766567399662
PobierzMusi być przaśnie, ponad stan, drogie prezenty, jedzenie, impreza, wesele, życie. A potem „państwo ratuj bo nie mam pieniąszkuf”.
To jest internet
To jest portal z śmiesznymi obrazkami
@10129 jak kogoś nie stać na prezenty przy 800+ to może dzieci miałyby lepiej w domu dziecka bo pytanie maco idą te pieniądze?
@dobry-informatyg japa tam
w ogóle by demografia padła
i to nie rozwiązuje problemu z demografią. ukradniemy jak ruscy dzieci z Ukrainy i wychowamy w domach dziecka za państwowe pieniądze? no nie bardzo, nawet pomijając kwestie moralne to dzieci z domów dziecka mają olbrzymi procent zaburzeń psychicznych względem reszty populacji i to samo w w sobie bedzie generować koszty społeczne.