✨️ Ostrzeżenie przed oszustwami w kryptowalutachⒾ #gielda #kryptowaluty #polityka Nie wiem czy ktokolwiek obchodzi te święta, ale chociaż każdy kto czuje się dobrym i uczciwym człowiek zrobi coś dobrego do końca roku. Pewnie spotkacie się ze znajomymi, rodziną, będzie wiele osób niezaznajomionych w tych rzecz proszę zróbcie jedno. To jest idealny moment na ostrzeżenie przed scamem kryptowalutowym ponieważ co raz więcej osób może się tym interesować przez ostatnią prawacką propagandę nawet tutaj na wykopie. Aktywo które zostało stworzone jedynie po to aby robić wały i transferować pieniądze przez kacapów musi został zlikwidowane i zapomniane. Ostrzeżcie swoich dziadków, młodszych kuzynów którzy mogą być podatni na manipulacje, zostać oscamowani na to. Na kryptowalutach będzie się tylko tracić, niedługo cena bitcoinoscama będzie wynosić poniżej 5000 złotych bo korporacje zaczynają realizować zyski z ulicy. Niestety rząd nie dał rady przez weto kibola zablokować tego więc musimy wziąć sprawy w swoje ręce i ostrzec bliskich. Ja jak co roku ostrzegania wszystkich przed głosowaniem na pisiorów zaczynam również ostrzeganie przed kryptowalutami. Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich rozsądnych ludzi.
#gielda #kryptowaluty #polityka Nie wiem czy ktokolwiek obchodzi te święta, ale chociaż każdy kto czuje się dobrym i uczciwym człowiek zrobi coś dobrego do końca roku. Pewnie spotkacie się ze znajomymi, rodziną, będzie wiele osób niezaznajomionych w tych rzecz proszę zróbcie jedno. To jest idealny moment na ostrzeżenie przed scamem kryptowalutowym ponieważ co raz więcej osób może się tym interesować przez ostatnią prawacką propagandę nawet tutaj na wykopie. Aktywo które zostało stworzone jedynie po to aby robić wały i transferować pieniądze przez kacapów musi został zlikwidowane i zapomniane. Ostrzeżcie swoich dziadków, młodszych kuzynów którzy mogą być podatni na manipulacje, zostać oscamowani na to. Na kryptowalutach będzie się tylko tracić, niedługo cena bitcoinoscama będzie wynosić poniżej 5000 złotych bo korporacje zaczynają realizować zyski z ulicy. Niestety rząd nie dał rady przez weto kibola zablokować tego więc musimy wziąć sprawy w swoje ręce i ostrzec bliskich. Ja jak co roku ostrzegania wszystkich przed głosowaniem na pisiorów zaczynam również ostrzeganie przed kryptowalutami. Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich rozsądnych ludzi.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Pomijając, czy krypto jest lub nie jest scamem, to każdy robi ze swoimi środkami co chce (・へ・)