@Hissis kultura cpuna- oskarżyć ludzi wspierających ofiarę agresji o to że przez nich ofiara cierpi. Nie winisz agresora który najechał Ukrainę by zabijać, kraść i niszczyć. Ale hej! Ty tylko masz „swoje” zdanie, za nic nie odpowiadasz, po prostu plujesz sobie radośnie dookoła a jak ktoś ci zwraca uwagę że jesteś ostatnią osobą która ma coś wartościowego do powiedzenia to następuje obraza majestatu.
@Hissis: Niezły deal! Krzyczycie, że 18 zeta rocznie to kupa kasy, a z drugiej strony chcecie finansować ruskie zbrojenia dzięki którym będą mogli nas zaatakować. No k---a big brain. Jesteście zdrajcami Polski.
@Hissis: Te ćpun czemu zawsze wszystkie ameby umysłowe i najgłupsi ludzie od patomma, ćpuny, gaśniczaki, antyszczepy powtarzają to co ty? Nie martwi cię to że twój łeb zaczyna wyglądać jak przeciętnego mariusza z brajton?
Gdyby nie Niemcy to tej wojny by nie było.
@Pan_krecik: Nie przekręcaj historii - gdyby nie Rosja to wojny by nie było. Niemcy co najwyżej się do tego przyczynili.
Putin nie przegra żadnej wojny, możesz sobie zapisać mój komentarz i zweryfikuje to wszystko czas.
@Hissis: Rzeczywiście, argument nie do obalenia. Kacapoidy w 1987 r.: związek radziecki nie przegra żadnej wojny (a zwłaszcza tej toczącej się w Afganistanie) i nigdy, przenigdy się nie rozpadnie. Możecie sobie zapisać mój argument w kajecie w linie.
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-22 224130
Pobierzźródło: image
Pobierz@Hissis: Już przegrał bez względu na wynik końcowy.
Krótko z kacapami
Ta wojna jest w naszym Narodowym i geopolitycznym interesie.
Niech przy wsparciu zachodu trwa jak najdłużej.
Niemcy tylko czekają by wrócić do interesów z kacapami..i będzie to jak zwykle kosztem interesów krajów Europy
@Pan_krecik: Nie przekręcaj historii - gdyby nie Rosja to wojny by nie było. Niemcy co najwyżej się do tego przyczynili.
@Hissis: Rzeczywiście, argument nie do obalenia.
Kacapoidy w 1987 r.: związek radziecki nie przegra żadnej wojny (a zwłaszcza tej toczącej się w Afganistanie) i nigdy, przenigdy się nie rozpadnie.
Możecie sobie zapisać mój argument w kajecie w linie.
Iks de de d e . . .