Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kjubikul dlatego, za każdym razem kiedy ktoś przejawia antyukraińskie poglądy to już wiesz, ze masz do czynienia z imbecylem, chodzącym deficytem intelektualnym bo albo nie umiał zweryfikować informacji, sączone w jego pseudoprawicowej bańce informacyjnej co już w sumie lokuje go poniżej psa albo jeszcze gorzej jest po prostu antypolskim ścierwem.

Ukraińcy trafili się Polsce jak ślepej kurze ziarno i przesunęło nam napływ ciapakow do pracy na jakieś dodatkowe 5 lat
  • Odpowiedz
@Drizztek: No właśnie ukraińców można nie lubić, bo wołyń, bo bandera czy co tam jeszcze, ale całkowicie nie jestem w stanie pojąć jak niektórzy sobie racjonalizują, że nie powinniśmy ich wspierać w wojnie z rosją. Przecież w tym momencie niszczą zasoby naszego odwiecznego wroga, który nasz kraj nie raz gruzował, okupował, mordował. A teraz za cenę, której żaden Polak nie odczuwa te zagrożenie jest od nas odsuwane o X lat
  • Odpowiedz
@Ashkael bo dali sobie wmówić, że ta kwestia np Wołynia jest ważna, albo ma na nich jakikolwiek wpływ. Dodatkowo nie oszukujmy się - to wszystko jest również kwestia narodowych kompleksów. Ledwo się dorobiliśmy i już uważamy siebie za lepszych od tych, którzy mieli tego pecha, że w przeciwieństwie do nas nie weszli do Unii. Lata słuchania o polskim hydrauliku, pijaku oraz złodziejach to wyzywamy się na Ukraińcach, którzy korzystają z tego
  • Odpowiedz
  • 0
@Desire22: nie wiem, taki znalazłem. Ale to raczej nie problem, przecież każdy kto wypowiada się na tematy polityczno społeczne zna angielski, bo większość badań z tego tematu dostępne jest tylko po angielsku.
  • Odpowiedz
kto wypowiada się na tematy polityczno społeczne zna angielski

@kjubikul: Powiedz to Bożenkom czy Andrzejom na facebooku lol, ale przeczytanie artykułu też by ich przerosło.
  • Odpowiedz
  • 0
@Desire22: no, pewnie by nakrzyczeli na fajnopolaka silniczka jakbym tam to wkleił xD
No ale dzisiaj jeszcze kremlaki nie odpisują bo nie przekazano im jeszcze agendy jak reagować natem artykuł.
  • Odpowiedz