@kjubikul dlatego, za każdym razem kiedy ktoś przejawia antyukraińskie poglądy to już wiesz, ze masz do czynienia z imbecylem, chodzącym deficytem intelektualnym bo albo nie umiał zweryfikować informacji, sączone w jego pseudoprawicowej bańce informacyjnej co już w sumie lokuje go poniżej psa albo jeszcze gorzej jest po prostu antypolskim ścierwem.
Ukraińcy trafili się Polsce jak ślepej kurze ziarno i przesunęło nam napływ ciapakow do pracy na jakieś dodatkowe 5 lat
@Drizztek: No właśnie ukraińców można nie lubić, bo wołyń, bo bandera czy co tam jeszcze, ale całkowicie nie jestem w stanie pojąć jak niektórzy sobie racjonalizują, że nie powinniśmy ich wspierać w wojnie z rosją. Przecież w tym momencie niszczą zasoby naszego odwiecznego wroga, który nasz kraj nie raz gruzował, okupował, mordował. A teraz za cenę, której żaden Polak nie odczuwa te zagrożenie jest od nas odsuwane o X lat
@Ashkael bo dali sobie wmówić, że ta kwestia np Wołynia jest ważna, albo ma na nich jakikolwiek wpływ. Dodatkowo nie oszukujmy się - to wszystko jest również kwestia narodowych kompleksów. Ledwo się dorobiliśmy i już uważamy siebie za lepszych od tych, którzy mieli tego pecha, że w przeciwieństwie do nas nie weszli do Unii. Lata słuchania o polskim hydrauliku, pijaku oraz złodziejach to wyzywamy się na Ukraińcach, którzy korzystają z tego
@Desire22: nie wiem, taki znalazłem. Ale to raczej nie problem, przecież każdy kto wypowiada się na tematy polityczno społeczne zna angielski, bo większość badań z tego tematu dostępne jest tylko po angielsku.
@Desire22: no, pewnie by nakrzyczeli na fajnopolaka silniczka jakbym tam to wkleił xD No ale dzisiaj jeszcze kremlaki nie odpisują bo nie przekazano im jeszcze agendy jak reagować natem artykuł.
źródło: Screenshot_20251110_204611_Chrome
PobierzUkraińcy trafili się Polsce jak ślepej kurze ziarno i przesunęło nam napływ ciapakow do pracy na jakieś dodatkowe 5 lat
@kjubikul: Powiedz to Bożenkom czy Andrzejom na facebooku lol, ale przeczytanie artykułu też by ich przerosło.
No ale dzisiaj jeszcze kremlaki nie odpisują bo nie przekazano im jeszcze agendy jak reagować natem artykuł.