Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Umeraczyk +23
Zarwałem nockę na granie w kąkuter xD
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przyjechałem do Polski, do Wrocławia i robię wieczorem zakupy, kupuje sobie dwa piwa do filmu na wieczór i co? Blokada. Podchodzi Pan "Jest po 22h, Pan juz nie kupi". Ale jak to? To nie jest ograniczone do centrum i zabek? Nawet jakiś market na psim polu (niewroclaw btw) nie może mi sprzedać alkoholu bo parę typków drze mordę w rynku? I tak samo mam zanosić plastikowe napompowane powietrzem puste butelki bo paru typków wyrzuca śmieci do lasu a hindusi zanieczyszczają ganges tak bardzo ze nie widać wody? Ej polacy, powiedzcie mi, co na przestrzeni ostatnich 5-10 lat sie poprawiło? Macie deflacje? Nieruchomości potaniały? Może stopy procentowe są niskie?
@P4ncak3: Skoro nie jesteś u siebie tylko w gościach to nie narzekaj - a jak się nie podoba to wracaj do SIEBIE, panie światowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam nie wylewałem za kołnierz ale taka patole trzeba dusić przez system, inaczej się nie da.
Wiekszosc co ci tu odpisuje, wrecz klaska uszami na ten zakaz, niewinni jak nieobejsrana laka. A to ze on nic nie poprawi ¯\(ツ)/¯
Jak byl r--------l na niepolda, na sw mikolaja, ogolnie w okolicach rynku tak nadal jest. Policja na zgloszenia ma nadal tak samo w------e jak miala, bo wakatow w policji od cholery, a jakiekolwiek zaklocanie porzadku, awantura
@przemax: @luktuc a na pytania nie raczycie odpowiedzieć tylko same obrazanie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Maly_Jasio: czy ja coś o tusku pisałem? I zapraszam do odpowiedzi na moje pytanie a nie ad hominem z kolana.
@PurpleHaze: no i tu się mylisz, bo póki co wszystkie dane zebrane w wielu miast w Polsce, które wprowadziły czasową prohibicję wskazują na coś zupełnie innego
@P4ncak3: Normalnie. Jak nie potrafisz przejść do porządku dziennego, że nie możesz chlać i musiałeś się na to wyżalić w necie to masz poważny problem.
@Escalade: zakazać AUT bo zabijają x ludzi rocznie! Zakazać jeść slonine bo zatyka żyły! Oh matko - trzeba tez zakazać wychodzenia na slonce bo raka skory można dostać! Jak tam ad hominem, jakaś odpowiedz? coś?
Idź płakać gdzie indziej, że nie możesz się upodlić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komuniszm pełną gębą ale skoro ja nie mogękulturalnie wypić piwa przy telewizorze bo mi n-------y drą p---ę i niszczą auto (ciekawe ze przez rok czasu na naodrzu zniszczyli mi nauto 4 razy, a po prohibicji to ustało magicznie) i bazdraja po kamienicy to c--j wam wszystkim w dupe, ja nie musze pić i wam zabrać w p---u całkiem
PS
@P4ncak3: Powoli. Na razie jest podatek od cukru (bo szkodzi, co nie? zęby się psują, więc trzeba maszyną państwa regulować ludziom dietę).
@Escalade: idź pieścić urzędnika, tylko nie zapomnij wziąć upominku i głęboko się ukłonić, uległy pańszczyźniaku ( ͡° ʖ̯ ͡°)╭☞