Wpis z mikrobloga

• 0
@TheWalkingBed: nagar XDD nie wiem co oni lali do tego motocykla, ale efekt zabójczy XD

@Mododzyglizda 35kkm. Objaw ZAJEBISTE STUKANIE. Jak jeszcze nie pracowałem w tej firmie, to myśleli że to napinacz, więc wleciał nowy - dalej stukał. W sezonie nie było czasu na konkretne zdiagnozowanie tego przypadku i dopiero niedawno mogłem się tym zając. W międzyczasie wykluczałem przypadki typu - kosz sprzęgłowy, wypadnięte zabezpieczenie zaworu, luz łańcuchów, luz
  • Odpowiedz
  • 0
@TheWalkingBed: 16-17 chyba. Oczywiście jak już bedzie normalnie pracował, to Texa na stół i sprawdzenie układu zasilania paliwem + logi dynamiczne. Jakaś przyczyna musiała być. Wade fabryczną wykluczam, bo na obu tłokach to samo się wydarzyło
  • Odpowiedz
  • 0
Fajny post po tym jak się kupiło taką samą (ale MY'21). Koniecznie daj proszę znać co poszło nie tak z tym egzemplarzem.
  • Odpowiedz
  • 1
@gibbs: raczej nie masz o co się martwić. Tego dziesiątki przeszło przez nasz serwis i wszystkie typowo dla cp2 0 zastrzeżeń. To jakiś jednostkowy przypadek. Ale zobaczymy ;)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@looolbeka: Nie robimy takich napraw dla klientów - brak czasu na takie tematy + koszta dla klienta nieopłacalne. Jedynie w przypadku, gdy trzeba gwarancji udzielić, ale to i tak pewnie wleciałby gotowy słupek z u----i.
  • Odpowiedz