#c-d Mirki trochę stresu się nazbierało i chyba się nie mylę, że przyjmowanie c-d pomaga? Jestem totalnie zielony w temacie, to się w ogóle pali? Może ktoś podrzucić linki do konkretnych produktów na start. Żadne nielegalne mnie nie interesują, chcę ogarnąć stres i jednocześnie funkcjonować wydajnie. Z góry dziękuję.
@CantRest sa automaty ze skręconymi blantami, w trafikach nawet się spotykałem, wszystko co nielegalne to normalne palenie z thc, C-D jest legalne i działa rozluźniająco i uspokajająco. A spożycie to możesz zapalić, waporyzować jeśli masz z czego albo herbatkę sobie z tego zrobić
@CantRest: nie słuchaj tych co tu juz kreca afere. I obrażają Cie. Polecam ci na początek olejki z c-d w pełni legalne dla każdego. Kupuj tylko tutaj: https://kombinatkonopny.pl/ dajesz powiedzmy 3 kropelki po język rano i wieczorem. Sam musisz ustalić ile ci potrzeba. C-d w tej formie działa po kilku, kilkudziesięciu minutach. Odczujesz zmniejszenie lęku, niepokoju. Tak, że sprawy będą wydawaly sie juz nie takie trudne.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link