Aktywne Wpisy

MonazoPL +39
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Je22 +173

Zacząłem trochę wcześniej "poważną" karierę zawodową w wieku 20-25. Jak byłem traktowany przez #rozowepaski ? Odstawiły mnie na bok, a spotykały się z innymi. Teraz zbliżam się do 30 to niektóre się nagle odzywają.
Czyli mając 20-25 lat, studiowałem dziennie, byłem młody, ale traktowano mnie jak starszego. Teraz prawie jako 30 latek mam je starsze i większe wymagania. Nie dla mnie było studenckiego życie, młodzieńcze przygody, wypady bez większych wymagań, porównywań się pod katem finansowym, zawodowym. Potraktowano mnie w wieku 20-25 lat niesłusznie jako kogoś przy prawie 30. Wygląd młody, mentalność, zarobki studenckie, doświadczenie zawodowe to tylko podwaliny pod przyszłość. Najlepsze że nic o tym nie mówisz.
Jakieś niepisane normy społeczne i głupota innych dała mnie na bok jak starego dziada. Jak słyszę o moim poważnym podejściu od życia od "dojrzałych" to szlag mnie trafia.
#zalesie #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Ma poczucie niesprawiedliwości, bo teraz – gdy zbliża się do 30 – te same kobiety się odzywają, ale z dużo większymi wymaganiami.
Wyraża frustrację wobec norm społecznych, które jego „dojrzałość” zbyt wcześnie zamieniły w wadę zamiast zalety.
@
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta