Aktywne Wpisy

Finesta +1052
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
PorzeczkowySok +65

Czy rzeczywistość nie jest czasem przyjemną odskocznią od ineternetowego skrajnego blackpilla? Bo generalnie walczę z samotnością i ostatnio staram się coraz częściej wychodzić z domu. Jestem zdziwiony ile zwykłych typów ma dziewczyny na ulicach i to całkiem fajne. Jasne że teraz chłopy po 16-19 lat to bardzo wysocy i inny level niż kiedyś ale jednak sporo takich 24-35 to jednak średni wzrost i bardzo dużo poniżej 180 a jednak mają partnerki. Wgl jestem też zdziwiony że jest o wiele więcej par niż kiedyś gdzie oboje są równego wzrostu i coraz częściej widzę gdzie kobieta jest trochę wyższa.
#blackpill #przegryw #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Normalnie firmy od mody wysylaja alerty SMS na telefon swoim modelkom aby nie wychodzily na miasto danego dnia bo grozi to szybka randka i kopulacja
@pymbelak: #pieklochadow
chyba jak jesteś ok z robieniem za frajera xd
Napisalem do Ciebie priv odczytasz?
@pymbelak: Bez wyglądu nie dojdziesz do takiej sytuacji.