Wpis z mikrobloga

✨️ Rzeczywistość vs. internetowy blackpill
Czy rzeczywistość nie jest czasem przyjemną odskocznią od ineternetowego skrajnego blackpilla? Bo generalnie walczę z samotnością i ostatnio staram się coraz częściej wychodzić z domu. Jestem zdziwiony ile zwykłych typów ma dziewczyny na ulicach i to całkiem fajne. Jasne że teraz chłopy po 16-19 lat to bardzo wysocy i inny level niż kiedyś ale jednak sporo takich 24-35 to jednak średni wzrost i bardzo dużo poniżej 180 a jednak mają partnerki. Wgl jestem też zdziwiony że jest o wiele więcej par niż kiedyś gdzie oboje są równego wzrostu i coraz częściej widzę gdzie kobieta jest trochę wyższa.

#blackpill #przegryw #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: duzo sie slyszy ostatnio o pladze manletow y3bak, maja 155-162cm, brak wlosow, wygymcelowani, dobre paski do spodni, dobra energie po zimnym prysznicu.
Normalnie firmy od mody wysylaja alerty SMS na telefon swoim modelkom aby nie wychodzily na miasto danego dnia bo grozi to szybka randka i kopulacja
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak mozna miec dziewczyne bedac zwyklym typem jak to napisales. Tylko trzeba cos soba reprezentowac, sam wyglad nie wystarczy. Ja jestem przystojny i jak udalo mi sie przyciagnac dziewczynę to przez moje niedojrzałe zachowanie uciekała. jestem uzalezniony od alkoholu i mam tez inne uzaleznianienia, w chwili obecnej utrzymuje trzezwosc i pracuje nad soba, polecam kazdemu taka zmiane zamiast gnic w przegrywie. Jak najbardziej polecam terapie i nie, nie jestem
  • Odpowiedz
@pymbelak: przecież sam napisałeś że można być dobrze wyglądającym menelem i mieć dziewczyne, wiec jakie sam wygląd to za mało.

bez niego tez mozna miec dziewczyne jak jestes ok

chyba jak jesteś ok z robieniem za frajera xd
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: miałem tylko jedna jak byłem młody i moje uzaleznienie nie bylo tak rozwiniete bo to choroba postepujaca, pozniej jak juz bylo ze mna gorzej to kazda ktorą przycignolem po chwili uciekala jak mnie poznała.

Napisalem do Ciebie priv odczytasz?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dokonałeś przełomowej obserwacji że zwykli mężczyźni mają kobiety. Zdradzę ci sekret przy ich boku są zwykłe dziewczyny podszpachlowane makijażem. I na zakończenie kolejna uwaga mam nadzieje że to ogarniesz - większość społeczeństwo jest przeciętna z wyglądu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz