Wpis z mikrobloga

@qusqui21: Obejrzyj przez jeden dzień Republikę, tam znajdziesz odpowiedź. Co ty dziecko jesteś, do aresztu wydobywczego powsadzaja a czy dojdzie do rozprawy to będzie tak jak teraz, będzie ściganie króliczka.
  • Odpowiedz
@dzieju41: stary a glupi. to wlasnie bedzie zamykanie opozycjonistow. i z tego beda konsekwencje na arenie miedzynarodowej. i nie bedzie pieniazkow z unii, i nawet konfedepisowcy to odczuja po kieszeniach.

edit
ulaskawil, nie uniwinnil*
  • Odpowiedz
@qusqui21: He he czas pokaże. Ale zanim PiS wygra to jeszcze morze czasu może upłynąć i wiele się wydarzyć czy to w Polsce czy na świecie. Naiwne te twoje wypowiedzi, naiwne, pamiętaj zawsze tam ktoś coś "nieprawnego" mógł podpisać, zawsze jakiś minister mógł nadużyć uprawnień. Nie na darmo mamy skomplikowane prawo.
  • Odpowiedz
@dzieju41: wy macie problem w tym swoim ocenianiu rzeczywistosci, ze nie zauwazacie, ze to wszystko jest tylko umowa spoleczna. prawo zaklada dobra wole interepretatora. a wybieracie ciagle jakis moralne zera na swoj wzor i podobienstwo.
Wiec tym sie rozni, panstwo prawa od bezprawia. To czy ten kto je pisze, i wprowadza ma dobre intencje w jego interpretacji. Chcecie bialorus bedziecie mieli bialorus i opozycjonistow w wiezieniach. albo mozecie zaczac glosowac
  • Odpowiedz
@qusqui21: O kim ty piszesz wy? Dlatczego ustawiasz dyskusję pod nasi i wasi? Xd Chłopie zluzuj gumkę, napisałem co może się wydarzyć a ty mi jakieś opowieści o onych piszesz. Ło matko. Teraz już wiem dlaczego pewien tag mam na czarnej liście. Chłop przyszedł i zrobił że mnie obroncę PiSu, ja prdl.
  • Odpowiedz