Aktywne Wpisy

kocurrek32 +127
Co sądzicie o tym typie? Koleś przebiera sie za babcie i nagrywa filmy kulinarne, w sumie nic wielkiego poza tym że ma 23 lata i dosłownie zachowuje sie jak 50 letnia kobita ze śląska. Ja mam pewną teorię, albo jakas baba weszła do jego umysłu albo nastąpiła reinkarnacja. Dodam że chłop gotuje jak serio by już miał z 50 lat doświadczenia.
To jest dosłownie chlop- babcia.
#gotujzwykopem #youtube
To jest dosłownie chlop- babcia.
#gotujzwykopem #youtube
źródło: xcc
Pobierz
bonekropik +118
Kuzyn wynajmuje pokój w mieszkaniu studenckim. Jest tam 6 pokoi, 5 jest wynajętych, a w ostatnim właściciel trzyma jakieś swoje graty.
Chłopakom schodziło bardzo dużo prądu - rzędu 450-500 kWh miesięcznie. Na początku myśleli, że to przez stare AGD albo przez komputery i monitory, bo wszyscy grają w gry. Policzyliśmy to jednak na kolanie i wyszło, że ni c---a się to nie zgadza i aż tyle nie powinni zużywać.
Pożyczyłem im amperomierz cęgowy, żeby
Chłopakom schodziło bardzo dużo prądu - rzędu 450-500 kWh miesięcznie. Na początku myśleli, że to przez stare AGD albo przez komputery i monitory, bo wszyscy grają w gry. Policzyliśmy to jednak na kolanie i wyszło, że ni c---a się to nie zgadza i aż tyle nie powinni zużywać.
Pożyczyłem im amperomierz cęgowy, żeby

#polityka