Wpis z mikrobloga

Co sądzicie o tym typie? Koleś przebiera sie za babcie i nagrywa filmy kulinarne, w sumie nic wielkiego poza tym że ma 23 lata i dosłownie zachowuje sie jak 50 letnia kobita ze śląska. Ja mam pewną teorię, albo jakas baba weszła do jego umysłu albo nastąpiła reinkarnacja. Dodam że chłop gotuje jak serio by już miał z 50 lat doświadczenia.
To jest dosłownie chlop- babcia.

#gotujzwykopem #youtube #tiktok #dziwnerzeczy #dyskutujzwykopem
kocurrek32 - Co sądzicie o tym typie? Koleś przebiera sie za babcie i nagrywa filmy k...

źródło: xcc

Pobierz
kocurrek32 - Co sądzicie o tym typie? Koleś przebiera sie za babcie i nagrywa filmy k...
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kocurrek32: to reżyserka, co nie zmienia faktu że widać że chłop to czuje, nie wiem czemu oglądając go przypomina mi się babcia i to pewnie budzi dodatkowo pozytywne odczucia.
  • Odpowiedz
  • 0
to reżyserka, co nie zmienia faktu że widać że chłop to czuje

@fizzly: dobra ale te dzieci co dalem w linku na YT tez moga tak poczuc i co taki mlody chlop obce dzieci na kolanka? srednio zeby nie powiedziec podejrzanie. a przeciez on 1 do 1 jak kobita taka w srednim wieku wiec wlasnie to budzi u mnie jakąś odrazę
  • Odpowiedz
@kocurrek32: fajny gość
Ale to tarcie masła wzbudza we mnie to traumatyczne odczucia. Na koniec robi się taka maź przy której nigdy nie wiem kiedy zetrę kawałek ręki xD
A tutaj typ daje takie zadanie kilkulatce i jeszcze ja zachęca, że to żodna cinszka robota ;) nie mówię, że to źle, nawet trochę mnie to bawi :)
  • Odpowiedz
  • 34
@kocurrek32: świr, ale bardzo fajny :)
Przez pare miesięcy w sieci zrobił więcej dla krzewienia śląskiej kultury niż np psychopaci z RAŚ przez cały swój żywot.
  • Odpowiedz