Aktywne Wpisy

Viarus_ +157
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +6
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

źródło: Wujek_CCC
Pobierz@jegertilbake: widać że w dupie byłeś i g---o widziałeś weź sobie poczytaj ile ludzi potraciło majątki życia
@jegertilbake:
Mój ś.p. Dziadek zwykł mawiać:
"Lepszy gram handlu, niż kilo roboty" :)
Przeciez prowadzenie jakiegokolwiek biznesu polega na rozwiazywaniu na biezaco problemow a jesli tym problemem jest utrata plynnosci finansowej i potrzeba powrotu do pracy, zeby sprobowac kolejny raz to osoba z wystarczajaca determinacja w dazeniu do celu wlasnie to zrobi. Wyciagnie lekcje z porazki i bedzie kontynuowac ponownie do skutku.
No i kto kazal wchodzic w sprzedawanie butow "majatkiem zycia"? Pierwszy
Teraz z perspektywy czasu łatwo się mówi, że wystarczyło tylko zrobić tylko.... I tu wstaw kupić buty z Chin czy ubrania z Turcji. Ale dzisiaj tak samo ludzie zarabiają na transmisjach w internecie i sprzedają ubrania z
@dzaro-dzaroslawski: No dla tych, ktorzy nie dali sobie sprac lba byl przez to wlasnie, ze inni sie bali i nie bylo konkurencji