Wpis z mikrobloga

Zgadnijcie kto odpakował dziś swoją #wykopaka ()
I to od jakiej Mirabelki! Myślałam że mało kto mnie przebije w liczbie lat spędzonych na tym łez padole a tu @Paputka wykopowa 16-tka zrobiła mi prezent xD Robi wrażenie :D Tak jak i piękna paczucha i list, który dla mnie przygotowała <3
Bardzo spersonalizowana, postarana i pięknie zapakowana paczuszka bardzo ucieszyła moje styrane kołchozem serduszko <3 Dziękuję bardzo piękna Mirabelko <3 <3 <3
W paczuszce znalazła się świetna książka o Japonii, która jest moim wycieczkowym celem, więc na pewno rozgrzeje mnie w zimowe chłody i doda mi otuchy w codziennej walce o przeżycie, będę sobie planować wakacje poznając lepiej tę krainę i jeszcze do tego oglądając takie piękne zdjęcia <3
Są też kosmiczne kadzidełka, których zapach jest chyba wyczuwalny z kosmosu :D! wyglądają przepięknie, jak planety! nigdy takich jeszcze nie wiedziałam a do tego są z naturalnych składników i mają wyjątkowe właściwości :3 jaram się i one też wkrótce będą ;D
Zodiakalna sojowa świeca dla byczycy również skradła moje serduszko, tym bardziej że jest z bransoletką z lapis lazuri który jest jednym z moich ulubionych kamieni! Chyba nie będę jej palić bo jest taka ładna :O
Dostałam również zestaw kosmetyków o zapachu subtelnej dominacji xDDDD pięknie obrazujący moją kocią naturę xD bardzo mnie to ubawiło! Z dumą postawię w łazience, NIECH WIEDZO ()
Oprócz tego oczywiście słodyczki i to takie przepyszne i wszystkie co lubię :3
Mirabelko bardzo, bardzo dziękuję za tak postaraną, przemyślaną i pomysłową paczkę! Udało Ci się mnie zaskoczyć :D Zadowoliłaś mnie na milion sposobów, a Twój list był przeuroczy, szczery i pełen ciepła :D () Jesteś wspaniałą, kochaną dziewczyną <3
Bardzo dziękuję Pani @Paputka
#chwalesie #pokapake
oszty - Zgadnijcie kto odpakował dziś swoją #wykopaka (。◕‿‿◕。)
I to od jakiej Mirabel...

źródło: IMG_1639

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 27
@oszty Bardzo dziękuję za piękną recenzję paczki, siedzę w autobusie i się uśmiecham, pewnie ludzie się dziwnie na mnie patrzą (⁠✷⁠⁠✷⁠)
Jestem szczęśliwa, że się podoba.
Przytulaski dla Ciebie (⁠⊃⁠́⁠̀⁠⁠)⁠⊃
  • Odpowiedz
Naprawdę widzę że macie jakieś niezaspokojone filsy z podstawówki.
Przeżywanie tego że ktoś dał Ci książkę i czekoladę i napisał (baaardzo szczery i wcale nie w związku z konwencją) liścik....
Naprawdę smutno to wygląda
  • Odpowiedz
  • 1
@jan-janusz-nekala: często posiadanie niedostępnego emocjonalnie taty przekłada się na trudności w pozwoleniu sobie na wyrażanie pozytywnych emocji, zostaw przeszłość za sobą, nie bój się być delikatny Mireczku ()
  • Odpowiedz
@oszty loool. Z ciekawości zetknąłem ile jesteś na wykopie i wychodzi na to, że jakoś podobnie musieliśmy konto założyć... Ależ przypadek niesamowity ⁠༼⁠⁠ ⁠⁠ ⁠⁠༽⁠

A prezent bardzo ciekawy, niech się sprawdza jak najlepiej.

Pozdrawiam.
  • Odpowiedz