Aktywne Wpisy

MonazoPL +103
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz

Siema, mialem lekkie przemeblowanie i mam tyci problem teraz z Wifi.
Komputer stoi jak na rysunku z jednej strony domu, router po drugiej, sygnal musi sie przebic przez 2 sciany pomieszczenia pomiedzy, mało powiedzieć, ze komp jest upchany pod biurko i ma raptem 2 gownoantenki wkrecone w plyte glowna( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z 1Gb /s internetu 5G mam jakies 250-300Mb, na 2.4 ~ 70Mb( ͡º ͜ʖ͡º) Jak dostawie na biurko jakies antenki po skretce z kompa to powinno to dzialac ciut lepiej? czy zostaje mi tylko ciagnac kabel prosto do routera?
źródło: wifi
Pobierznie wiem co to brigde, ale generalnie podpiac drugi router do komputera i go gdzies wystawic na korytarz? czy bedzie to dzialac jak postawie po prostu na biurko nad komputerem?
To byle jaka skretka sie nada czy musibyc jakas konkretna? w lini prostej to jakies 10-12m pewnie bedzie
Moja wiec nie ma spiny z wierceniem za bardzo, problem jest tylko taki, ze nie wiem jeszcze jak sie przebije przez x cm zbrojonego betonu( ͡° ͜ʖ ͡°) Generalnie jakby dalo sie kosztem do 100 zeta kupic jakas antenke co by dala taki sam efekt to wolalbym ja, ale jak mus to mus
Komentarz usunięty przez autora