Wpis z mikrobloga

@macvir: ten gazoport który był wybudowany za rządów platformy i ukończony w 2015? I częściowo finansowany z UE?

Ten przekop który nic nie zmienił bo duże okręty i tak nim nie mogą płynąć?

Ale przepraszam, do osiągnięć pis jeszcze trzeba doliczyć elektrownię w Ostrołęce XD
  • Odpowiedz
  • 2
@macvir: nie nudzi ci się wstawianie tych bezbekow codziennie? Przecież można merytorycznie krytykować rząd, jest za co. Ale chyba dostosowujesz przekaz do wyborców konfy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Placi: mógłbyś nie zrozumieć, więc przekaz jest dla takich jak ty. Zresztą Tusku bryluje na tiktoku i wyborcy ko są zachwyceni
  • Odpowiedz
  • 5
@macvir:

mógłbyś nie zrozumieć, więc przekaz jest dla takich jak ty.

może bym nie zrozumiał, spróbuj następnym razem wstawić coś z sensem i zobaczymy. A jeśli jest dla takich jak ja to masz jasny feedback, że wpis nie jest trafiony. Więc skoro robisz to dla takich jak ja to się posłuchaj, albo przyznaj że kłamiesz

Zresztą Tusku bryluje na tiktoku i wyborcy ko
  • Odpowiedz
@jacekparowka: właśnie widać jakie kto ma poczucie humoru, jak obrażają Nawrockiego to luz nikt nie broni niekt nie tłumaczy po prostu taki humor ale oczywiście jak już peło obrażają to jest prostackie itp. wrzucam screna jakie to ko jest wolnościowe i z poczuciem humoru z dystansem do siebie. Hejterzy zasrani. Straszni hipokryci jesteście z tej lewej strony
ardianwhite - @jacekparowka: właśnie widać jakie kto ma poczucie humoru, jak obrażają...

źródło: 1000007694

Pobierz
  • Odpowiedz
@jacekparowka: nie widziałem dawno nic z Trzaskowskim, możesz wrzucić tak by datę było widać inaczej będzie znaczyć że trzasku jest teraz z tobą w pokoju. Widać kto ma krótki lont, wyborcy ko. Czekam na twoje screeny, ja pokazałem wam że nikt się nie obraża nikt nic nie komentuje pod Nawrockim przeciwnicy czy broniący, porostu humor ale nie, kowiec on musi bronić za wszelką cenę bo obrażają
  • Odpowiedz
@jacekparowka: a czytałeś komentarze? To nie jest humor to jest obrzucanie się gównem jedni i drudzy na temacie polityka. Ty się odnosisz do humoru innych ludzi, jedynym słowem w twoimi komentarzu wylewa się wyższość i hejt na wszystkich którzy nie podzielają twoich opini. Brakuje byś jeszcze napisał że to propaganda rosyjska. Poczytaj komentarze, większość to tuskoboty i pisoroboty i bardzo bardzo często ci sami co post kilka razy dziennie muszą
  • Odpowiedz
@macvir: Za PiS kradło się z Funduszu Sprawiedliwość a Ziobro ucieka z kraju przed odpowiedzialnością sle za to za Tuska w Warszawie zbudowqno toalety publiczne. Ale lewactwo i tak nie będzie widzieć problemu!
  • Odpowiedz