r.....t konto usunięte 16.06.2014, 06:40:47 1 + https://www.youtube.com/watch?v=Jci4ZrO7wd8#hedpe #muzyka a nie jakiś p--------y #marketing z zaprogramowanym rytmem. Don't you want your freedom Do you not daydream See how we split the atom and bring them to their fucking kneesJa p------ę nigdy więcej dyskusji z "gwiazdami" wykopu. #l----------------i #slabi i łatwi do zmanipulowania.Więcej chemii dla populacji, to z pewnością nam wyjdzie na dobre. Psychotropy do śniadania wraz z zakazem nie uśmiechania nadrukowanym na płatkach śniadaniowych.Wczoraj wieczorem włączym tv, a tam już leciał dokument o #elliotrodger jako #virginkiller Przetrwałem 2 min chyba.. koleś patrzy się w kamerę i opowiada jaki jest piękny... #wtf ?
#hedpe #muzyka a nie jakiś p--------y #marketing z zaprogramowanym rytmem.
Do you not daydream
See how we split the atom
and bring them to their fucking knees
Ja p------ę nigdy więcej dyskusji z "gwiazdami" wykopu. #l----------------i #slabi i łatwi do zmanipulowania.
Więcej chemii dla populacji, to z pewnością nam wyjdzie na dobre.
Psychotropy do śniadania wraz z zakazem nie uśmiechania nadrukowanym na płatkach śniadaniowych.
Wczoraj wieczorem włączym tv, a tam już leciał dokument o #elliotrodger jako #virginkiller
Przetrwałem 2 min chyba.. koleś patrzy się w kamerę i opowiada jaki jest piękny... #wtf ?