Wpis z mikrobloga

@notakk to że suszy bo chleje to wiadome ,ale żeby taka wykształcona wielka hrabina nie potrafiła pić z butelki jak człowiek to mnie śmiech ogarnia xd kojarzy mi się to z takim upośledzonym typem od nas z osiedla ,no gość był taki dość poważnie upośledzony i identycznie pił z butelki dopóki nie nauczyliśmy go kiedyś zjarani jak się pije normalnie i odrazu załapał xd
  • Odpowiedz
@michal123654 niesamowite że rzekomo tak inteligentny osobnik jak Ty nie ogarnia tego dlaczego kobieta tak pije xD typie, bo ma umalowane usta i nie chce się poprawiać. Boże xD
  • Odpowiedz
@BigSW domyśliłem się że to też mógłby być powód ale zastanowiłem się chwilę i nie widziałem w życiu żeby dziewczyna czy kobieta tak piła ( pewnie dlatego że większość ludzi potrafi napić się bez moczenia warg nie wkładając do mordy całej szyjki od butelki xd)
  • Odpowiedz
@michal123654 no to był powód na 1000 procent, umalowane babki z pomalowanymi ustami tak piją i widziałem wiele razy. Pijąc normalnie zawsze dotkniesz wargi, od zewnątrz nie ale na kąciku tak, opcja to pić bez dotykania ale po co ryzykować polanie.
  • Odpowiedz