Wpis z mikrobloga

To co jest dla mnie niepojęte to Daniel Magical autentyk. Przeglądałem sobie yt żeby coś obejrzeć przed spaniem i natrafiłem na filmik o magicznym dodany 6h temu. Obejrzałem i nie dowierzam. Chłop peak swój miał z 8 lat temu rozpił matkę konkubenta, upodlił znajomych (nie mówię bo wszyscy z tego uniwersum są siebie warci prócz Łukasza i Soni) nawet się załapał jachimek który występuje w szkle kontaktowym w tvn24 co mój stary ogląda XD. Ja nie wiem czy on jest tak bystry czy tak głupi że aż bystry, Te 8 lat temu magiczny wśród yt co byli też w peaku jak rafon mahonek Polak, medusa, nawet bystrzak wypadał jak ten kuzyn z którym nie chcemy się bawić kiedy matka nam każe (no prócz bystrzaka bo on taki sam debil). A teraz to tak rafon reklamuje kasyna, mahonek to tupety zakłada, Polak z Robercikiem w kasynie gra, a magiczny przeżywa chyba 3 młodość streamowania. Ludzie uczą się, odmawiają sobie rzeczy itp itd a taki debil co nie ma godności i wstydu zarabia kokosy. Nie wiem kto jest gorszy on czy ludzie mu wpłacają.
#magical #danielmagical #urzednicza #zwierzynscy #patostreamy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach