Aktywne Wpisy

stndix +1162
#zalesie
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

denazyfikacja +58
Czy Wy też czasem macie wrażenie, że idea #czarnolisto na Wykopie jest w pewien sposób nadużywana? W tym roku aż 26 osób dodało mnie na czarno, co mnie szczerze mówiąc zdziwiło. Pewnie większość z Was mnie w ogóle nie kojarzy i macie w tym pełną słuszność; wstawiam może 5-10 komentarzy/postów miesięcznie, większość to losowe memy z galerii albo heheszkowe komentarze w stylu "no to rasizm". Czasem naprawdę zastanawia mnie funkcjonowanie
źródło: image_picker_54B45BB2-D60D-4BFD-B068-4EEAFAE9D242-54415-000012C28DDBCDE8
Pobierz

(。◕‿‿◕。) Mój Mikołaj chyba zapomniał że gramy w formule mini lajt, w lidze kartingu, a nie w F1. Moją paczka jest prawie tak wielka, jak nasz jednoręki giga kierowca 🤭
Do wykopaki wszedłem przypadkiem godzinę czy dwie przed zamknięciem zgłoszeń. No i się okazało że mogę wejść do gry. Więc naskrobałem co mi tylko przyszło do głowy, w opisie i kurcze jest mój Mikołaj @Myuu
Jestem jednym w tych 17.9% szczęśliwców którym było dane otrzymać paczuchę od różowej :D
A jeszcze kilka dni temu, się zaśmiałem do swojej różowej, że kurcze fajnie by było, gdyby mnie wylosowała różowa, no i mi się trafiło (。◕‿‿◕。)
Przede wszystkim bardzo dziękuję za wszystko.
Szczególnie za próbę przysłania mi paczki dokładnie w moje urodziny, bardzo doceniam, dziękuję za życzenia, jestem ogromnie wdzięczny za wszystkie słowa w liście. I zdecydowanie zamierzam skorzystać z polecenia książki (ʘ‿ʘ)
Mam nadzieję że byłaś ,co najmniej w połowie tak szcęśliwa, podczas przygotowywania dla mnie paczki, jak ja podczas odpakowywania.
Dziękuję za wszystko, szczególnie za hogwartowy zestaw lego, uwielbiam i lego i Hogwart więc ustrzelone perfekcyjnie (ʘ‿ʘ)
Za herbatkę, różowa uwielbia maliny więc napewno się ucieszy jak jej zaparzę :D
Giga skarpetasy, na zimowe wieczory są mega.
Świąteczne Przybory do kuchni, bardzo trafione myślę że będę ich używał częściej niż mi się wydawało, już dziś się przydało 🤭
Na podkładkę myślę że znajde zastosowanie, ten śliski materiał jest spoko. Lubię na swoich podkładkach pod myszkę rozkręcać różne urządzenia, śrubki z nich nie uciekają tak łatwo jak z blatu.
Żelki to strzał 12/10 zjadłem już pół paczki 🤭
Magnes z giga kierowcą już ładuje na lodówce.
Ale coś co jest dla mnie osobiście gigantycznym zaskoczeniem, i serio bardzo doceniam. To wlepki ze smokami, z mojego ulubionego smoczego uniwersum. Pojęcia nie mam gdzie takie dorwałaś, ale naprawdę niesamowicie byłem zaskoczony, że w kopercie z listem jest coś poza listem 🤭
Ciągle jestem bardzo miło zaskoczony tym wszystkim.
Prawie zapomniałem wspomnieć o lampkach.
Mega zaskoczenie jak po otwarciu pudełka wewnątrz coś świeciło. Bardzo świątecznie. Lampki wykorzystam może na swojej mini choince.
Jeszcze raz dziękuję za życzenia urodzinowe i świąteczne. Mam nadzieję że twoja asterka będzie dobrze znosić świąteczne wyjazdy i oby była mniej kapryśna niż do tej pory.
Masz genialny styl pisania, z chęcią przeczytał bym o wiele dłuższy list. Dziękuję jeszcze raz za wszystko.
Wesołych świąt dla Ciebie i niebieskiego, no i dla kotka 😜
Wesołych świąt
#pokapake #wykopaka
źródło: 339
Pobierzźródło: 313
Pobierzźródło: 316
PobierzOjeju bardzo, ale to bardzo miło mi to wszystko czytać (。◕‿‿◕。). Pierwsza moja wykopaka i z wielką dozą niepewności ją tworzyłam (ciutke przy wsparciu niebieskiego ;)) cieszę się bardzo, że się podoba, również miałam wiele radochy przy tworzeniu jej.
Z listem to ja miałam obawy czy nie przesadziłam i nie za długi :p
A naklejeczki robiłam sama, więc wybacz jak coś nierówno wycięłam