Wpis z mikrobloga

Ojejku aż nie wiem od czego zacząć
() Mój Mikołaj chyba zapomniał że gramy w formule mini lajt, w lidze kartingu, a nie w F1. Moją paczka jest prawie tak wielka, jak nasz jednoręki giga kierowca 🤭

Do wykopaki wszedłem przypadkiem godzinę czy dwie przed zamknięciem zgłoszeń. No i się okazało że mogę wejść do gry. Więc naskrobałem co mi tylko przyszło do głowy, w opisie i kurcze jest mój Mikołaj @Myuu
Jestem jednym w tych 17.9% szczęśliwców którym było dane otrzymać paczuchę od różowej :D
A jeszcze kilka dni temu, się zaśmiałem do swojej różowej, że kurcze fajnie by było, gdyby mnie wylosowała różowa, no i mi się trafiło ()

Przede wszystkim bardzo dziękuję za wszystko.
Szczególnie za próbę przysłania mi paczki dokładnie w moje urodziny, bardzo doceniam, dziękuję za życzenia, jestem ogromnie wdzięczny za wszystkie słowa w liście. I zdecydowanie zamierzam skorzystać z polecenia książki (ʘʘ)
Mam nadzieję że byłaś ,co najmniej w połowie tak szcęśliwa, podczas przygotowywania dla mnie paczki, jak ja podczas odpakowywania.

Dziękuję za wszystko, szczególnie za hogwartowy zestaw lego, uwielbiam i lego i Hogwart więc ustrzelone perfekcyjnie (ʘʘ)
Za herbatkę, różowa uwielbia maliny więc napewno się ucieszy jak jej zaparzę :D
Giga skarpetasy, na zimowe wieczory są mega.
Świąteczne Przybory do kuchni, bardzo trafione myślę że będę ich używał częściej niż mi się wydawało, już dziś się przydało 🤭
Na podkładkę myślę że znajde zastosowanie, ten śliski materiał jest spoko. Lubię na swoich podkładkach pod myszkę rozkręcać różne urządzenia, śrubki z nich nie uciekają tak łatwo jak z blatu.
Żelki to strzał 12/10 zjadłem już pół paczki 🤭
Magnes z giga kierowcą już ładuje na lodówce.
Ale coś co jest dla mnie osobiście gigantycznym zaskoczeniem, i serio bardzo doceniam. To wlepki ze smokami, z mojego ulubionego smoczego uniwersum. Pojęcia nie mam gdzie takie dorwałaś, ale naprawdę niesamowicie byłem zaskoczony, że w kopercie z listem jest coś poza listem 🤭

Ciągle jestem bardzo miło zaskoczony tym wszystkim.
Prawie zapomniałem wspomnieć o lampkach.
Mega zaskoczenie jak po otwarciu pudełka wewnątrz coś świeciło. Bardzo świątecznie. Lampki wykorzystam może na swojej mini choince.

Jeszcze raz dziękuję za życzenia urodzinowe i świąteczne. Mam nadzieję że twoja asterka będzie dobrze znosić świąteczne wyjazdy i oby była mniej kapryśna niż do tej pory.

Masz genialny styl pisania, z chęcią przeczytał bym o wiele dłuższy list. Dziękuję jeszcze raz za wszystko.
Wesołych świąt dla Ciebie i niebieskiego, no i dla kotka 😜
Wesołych świąt
#pokapake #wykopaka
Vampirr - Ojejku aż nie wiem od czego zacząć
(。◕‿‿◕。) Mój Mikołaj chyba zapomniał że ...

źródło: 339

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@Vampirr
Ojeju bardzo, ale to bardzo miło mi to wszystko czytać (). Pierwsza moja wykopaka i z wielką dozą niepewności ją tworzyłam (ciutke przy wsparciu niebieskiego ;)) cieszę się bardzo, że się podoba, również miałam wiele radochy przy tworzeniu jej.
Z listem to ja miałam obawy czy nie przesadziłam i nie za długi :p
A naklejeczki robiłam sama, więc wybacz jak coś nierówno wycięłam
  • Odpowiedz