Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +461
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
MarekKucharz +11
#warszawa #wroclaw #krakow #gdansk #polska
Czy też macie takie odczucie, że w Polsce jedyne prawdziwe miasto to tylko i wyłącznie Warszawa a reszta to są jakieś zadupia, pipidówy jedynie z tym, że niektóre mają duże rynki dla turystów ale poza tymi rynkami to psy dupami szczekają i mentalnie też jest bardzo zaściankowo?
Czy też macie takie odczucie, że w Polsce jedyne prawdziwe miasto to tylko i wyłącznie Warszawa a reszta to są jakieś zadupia, pipidówy jedynie z tym, że niektóre mają duże rynki dla turystów ale poza tymi rynkami to psy dupami szczekają i mentalnie też jest bardzo zaściankowo?

Jakie #gry polecacie? Ogolnie to zawsz lubiłem strategie, rpg, mmo ale nie wiem co tam na PS5 warte uwagi.
@_johnyb_: czyli kupiłeś slima ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie wiem, kingdom come deliverance 2? ale wypada ograć jedynkę
niestety skazałeś się na drogie gry z oficjalnego sklepu
a jakie inne wyjście miałem? (poza nie kupowaniem ps5):D
@_johnyb_ załóż sobie konto na psprices i zafollowuj gierki które chcesz kupić to na przecenach będziesz miał taniej niż pudełka
@_johnyb_: W Twoim przypadku nie można, będziesz słono przepłacał za wersje digital.
Co do gier, strategie i MMO to się ogrywa głównie na PC, z RPG to Wiedźmin, Cyberpunk, Kingdom Come Deliverence 2,
Co do digitala to przeglądnij sobie biblioteke gier psplus i jeśli ciebie zainteresuje to wykup sobie najdroższy wariant np. Na rok. Kupowanie pojedyńczych digitali z czasem będzie dla ciebie nieopłacalne zwłaszcza gdy w bibliotece psplus będą te same gry (