Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie #ps5 w wersji zwykłej, nie żaden slim. Bez napędu, bo było tanio XD
Jakie #gry polecacie? Ogolnie to zawsz lubiłem strategie, rpg, mmo ale nie wiem co tam na PS5 warte uwagi.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
Kupiłem sobie #ps5 w wersji zwykłej, nie żaden slim. Bez napędu

@_johnyb_: czyli kupiłeś slima ( ͡° ͜ʖ ͡°)

nie wiem, kingdom come deliverance 2? ale wypada ograć jedynkę

niestety skazałeś się na drogie gry z oficjalnego sklepu
  • Odpowiedz
  • 0
@shox: nie, to nie slim, tą wiekszą wersję, nie slim.

niestety skazałeś się na drogie gry z oficjalnego sklepu

a jakie inne wyjście miałem? (poza nie kupowaniem ps5):D
  • Odpowiedz
przecież naped mozna dolozyc za 350 lekko.

@_johnyb_: W Twoim przypadku nie można, będziesz słono przepłacał za wersje digital.

Co do gier, strategie i MMO to się ogrywa głównie na PC, z RPG to Wiedźmin, Cyberpunk, Kingdom Come Deliverence 2,
  • Odpowiedz
  • 0
@Smartek: no dobra, przeczytałem, że nie można :) ale ja nie porywam się na kupowanie premier od razu... grać też nei zamrzam niewiadomo ile. 2, 3 gerki rocznie także bez tragedii. Ale przyznaje, ze tego nie przewidziałem :)
  • Odpowiedz
@_johnyb_: Problem taki, że gry cyfrowe tanieją w bardzo wolnym tempie, np. Death Stranding 2 kosztuje 339 zł i zapewne będzie tyle kosztował jeszcze długo, a na OLX można kupić za 140 zł, przejść i potem jeszcze sprzedać za niewiele mniej. Cyberpunk 250 zł, a na OLX 40 zł itd.
  • Odpowiedz
@_johnyb_: ogólnie krótko mówiąc tak... z napędem byś miał możliwość kupowania często gier w boxach tańszych niż na obniżkach na psstore. Następnie byś mógł je sprzedać z odzyskiem większości kasy.
Co do digitala to przeglądnij sobie biblioteke gier psplus i jeśli ciebie zainteresuje to wykup sobie najdroższy wariant np. Na rok. Kupowanie pojedyńczych digitali z czasem będzie dla ciebie nieopłacalne zwłaszcza gdy w bibliotece psplus będą te same gry (
  • Odpowiedz