Wpis z mikrobloga

@Ketoprofen: Zandberg jak Korwin, zawsze w opozycji. Grunt to dostać subwencje i nic nie robić, a najgorzej jak się przez przypadek uda dostać do sejmu, bo zamiast nic nie robić, to trzeba na te głosowania chodzić i wyborca może sprawdzić co było robione. Najlepiej to do parlamentu europejskiego, bo wtedy kaska ładna, a wyborcom ściemniać można, że coś tam się działa.
  • Odpowiedz
Wczoraj polubiłam tweet Morawieckiego który jechał po Sasinie i jego fantazjach o koalicji z Braunem, dziś ten "najbardziej centrowy i prosocjalny z PiSu" j---e po Tusku że jego rząd chce uderzyć w umowy śmieciowe xD C--j że to głównie elektorat jego partii jest beneficjentem, kiedy można uderzyć w Tuska, moim honorem jest się zesrać.

@Ketoprofen: Kurde, ale zalatują hipokryzją xD
Sama zaplusujesz kogokolwiek kto jedzie po PiS nawet Morawieckiego, a
  • Odpowiedz
Sama zaplusujesz kogokolwiek kto jedzie po PiS nawet Morawieckiego

@PanAlbert: A dzie jest napisane, że opka polubiła tweeta Morawieckiego dla zasady bo uderzał w pisowca, a nie dlatego, że po prostu zgadzała z krytyką odnośnie postawy Sasina wobec brauna?
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: Przecież oni dostają przekaz dnia narzucony przez centralę. A przekaz dnia jest jaki jest bo z doświadczenia wiedzą, że najlepiej działa tępe jechanie po Tusku, niezależnie od tego jak wygląda rzeczywistość w jakiejkolwiek sprawie. Tusk Niemiec Berlin Bruksela Unia zabiera wolność reeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Odpowiedz
Zero jednomyślności dla dobra Polski, liczy się tylko stołek albo idiotyczne tupanie nóżką jak dzieci.

@Ketoprofen: Takie same mam przemyślenia. W głowie mi się to nie mieści, że tam na prawdę nie ma realnie ANI JEDNEJ osoby, która myślałaby o dobru kraju. Jedyne na czym im zależy to wojenki między sobą, bo nie wierze że są aż tak ograniczeni intelektualnie, że nie potrafią wynieść się ponad tę bańkę sporów i
  • Odpowiedz
@MYexodus: masz rację, zapomniałem że zawalali temat dekadę temu i nadal nie mają do nich prawa. No dokładnie jak Korwin i inne Mentzeny. Niby chcą pisać ustawy, ale jak przychodzi co do czego, to nawet wysłanie głupiego przelewu ich przerasta. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
nawet pod takim tematem, który nawołuje do jedności :)

@PomidorovaLova: Jedności??? xDDD
Przecież op wprost mówi, że plusuje wpisy krytykujące PiS, a zesrał się bo osoba którą plusowała tym razem skrytykowała PANA TUSKA xDDD
To jest ta jedność? xDD
Dosyć jednostronna bym
  • Odpowiedz
@Wink: o nie, krytykujemy Razem, bo nic sami nie potrafią zrobić i inicjatyw ustawodawczych jest z ich stony jest tle co kot napłakał a ciągle cisną tego złego Tuska, że jedyne na czym jedzie to rozliczanie PiSu. Może i PiS rozwalił sądownictwo, rozwalił ceny mieszkań programem bk2%, wywalił w kosmos ceny usług medycznych, miał inflację około 20%, szpiegował opozycję przy użyciu nielegalnie kupionego oprogramowywania, wywalał kasę po dziwnych funduszach, kupował
  • Odpowiedz