Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dabliu: Zapewne duża część z tego to pralnia kasy.

Ale nigdy nie mogłem pojąć, jak można wpłacić choćby złotówkę na OF, no ja p------ę.

Nic z tego nie masz - cycków ani tzipy nie dotkniesz. Lepiej jest pójść na divy za te pieniądze i chociaż baby dotknąć.
  • Odpowiedz
@Dabliu: OnlyCuck no słabo, słabo szczególnie jak czasem wpadną mi pod oko jakieś leaki Fagaty, Nikity czy Queenoftheback to mam takie Jaaa i ktoś na to kasę wydaje. Laska się wygnie 30x w tej samej pozycji albo poliże kawałek plastiku i generuje zarobek ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Dabliu: Na szybko, biorąc pod uwagę, że państwa z zestawienia mają bardzo różne populacje, per capita Polska wypada chyba na samym dole zestawienia. Hiszpania ma 47 milionów ludzi, Polska 38, przykładowa Rumunia 19, czyli połowę tego co my, ale wydają więcej niż połowę tego co Polska, pomimo tego, że Rumunia to uboższy kraj (w zasadzie porównywalny - PKB per capita niższe, średnie zarobki niższe, ale PKB per capita z uwzględnieniem
  • Odpowiedz
@Isouwa: cope, zadna pralnia. po prostu mnostwo kolesi nie ma obecnie szans na jakikolwiek kontakt z kobieta wiec wysylaja kase onlyfansiarom, a to juz jest calkowiecie profejskonalny biznes prowadzony przez e-alfonsów. Nawet zarzadzanie profilem i odpisywanie spermiarzom na chacie jest obslugiwane przez hindusów xd
  • Odpowiedz
@Isouwa: klientem OF nie jest tez wbrew wyobrazeniom piwniczak spermiarz tylko wedlug badan z USA jest to biały mężczyzna w średnim wieku z klasy średniej, ŻONATY. A wiec OF napedzaja beciaki z dead bedroom, ktorych zona nie chce juz nawet dotykac
  • Odpowiedz
@Dabliu: Zawsze sie zastanawialem kto to k---a kupuje, a potem sie dowiedzialem ze syn znajomych wydawal po $20000 miesiecznie na ofy i prezenty dla e-k---w typu sprzet apple po $4000-7000 i koncerty/wycieczki (siedzac tylko w piwnicy zrac zarcie z dostaw online XD) XDDD

Widzialem jego stary wyciag z konta i nie zartuje... $120k w 6 miesiecy
  • Odpowiedz
@Dabliu: nie wygląda aż tak źle. W Polsce jest mniej więcej 10mln chłopa w przedziale 18-64lat, więc nawet jeśli co setny korzystałby z OF to rocznie wydawałby ok.3000zł. A przecież są friki to wydają znacznie więcej, a dla pozostałej grupy w takim razie wydawanie paru stów na głupoty nie jest wielkim obciążeniem finansowym.
  • Odpowiedz