Aktywne Wpisy

mirko_anonim +30
โจ๏ธ Dlaczego Polacy wybierajฤ
mieszkania? โพ
Ktoล mi powie co kieruje ludลบmi ลผe wybierajฤ kupno mieszkania? Czy Polacy na prawdฤ uwielbiajฤ ลผyฤ jak niewolnicy? Mamy okolice 30 stopni, co moลผna robiฤ w takim bloku? Ani nie wyjdziesz do ogrodu, ani nie zrobisz grilla, nawet gลoลniej muzyki nie puลcisz. Zastanawiam siฤ gdzie takie osoby suszฤ pranie? Gdzie trzymajฤ butelki z kaucjฤ ? Gdzie majฤ przestrzeล do ฤwiczeล? Gdzie trzymajฤ rower? Przecieลผ nawet ลผeby auto mieฤ
Ktoล mi powie co kieruje ludลบmi ลผe wybierajฤ kupno mieszkania? Czy Polacy na prawdฤ uwielbiajฤ ลผyฤ jak niewolnicy? Mamy okolice 30 stopni, co moลผna robiฤ w takim bloku? Ani nie wyjdziesz do ogrodu, ani nie zrobisz grilla, nawet gลoลniej muzyki nie puลcisz. Zastanawiam siฤ gdzie takie osoby suszฤ pranie? Gdzie trzymajฤ butelki z kaucjฤ ? Gdzie majฤ przestrzeล do ฤwiczeล? Gdzie trzymajฤ rower? Przecieลผ nawet ลผeby auto mieฤ
ลบrรณdลo: 817cdf4722038e60ab9d1b53d96ae4904546927581ef1048613305b284dbd3f6
Pobierz
Codon +8
#it #programista15k Hej, co prawda gลรณwnie udzielam siฤ na tagu #gielda, ale dzisiaj potrzebuje porady.
Jestem Scrum Masterem na semi-FIRE z jednym klientem za 38k (pลatne w USD), max 2h dziennie roboty, tylko zdalnie. Niestety jeszcze parฤ tygodni i jestem out, bo AI.
Od 3 lat nie muszฤ pracowaฤ i mogฤ utrzymywaฤ siฤ z gieลdy, ok 10M w portfelu (zarobiลem jakieล 4M na OE, reszta to zysk
Jestem Scrum Masterem na semi-FIRE z jednym klientem za 38k (pลatne w USD), max 2h dziennie roboty, tylko zdalnie. Niestety jeszcze parฤ tygodni i jestem out, bo AI.
Od 3 lat nie muszฤ pracowaฤ i mogฤ utrzymywaฤ siฤ z gieลdy, ok 10M w portfelu (zarobiลem jakieล 4M na OE, reszta to zysk
Co byล zrobiล na moim miejscu
- Weลบ ta robotฤ, zobacz jak bฤdzie 63.0% (148)
- Wal to w cholerฤ i przejdลบ na peลne FIRE 37.0% (87)

๐ OCENY:
Metacritic: Metascore: 77/100, Userscore: 7.5/10
Steam: Bardzo pozytywne (3 551 ocen)
๐ DATA WYDANIA:
27 lipca 2017
โฐ PROMOCJA WAลปNA DO:
11.12 godz. 17:00
๐ Chcesz byฤ woลany/a do wpisรณw o darmowych grach na epic, steam, gog?
Plusuj interesujฤ cฤ ciฤ listฤ i obserwuj tag #metodzikpoleca.
- LISTA WOลANIA EPIC
- LISTA WOลANIA STEAM
- LISTA WOลANIA GOG
- LISTA WOลANIA AMAZON
Bฤ dลบ zawsze na bieลผฤ co z darmowymi grami! ๐ฎ
๐ TAGI:
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #grajzwykopem #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #gryzadarmo #zainteresowania