Aktywne Wpisy

stndix +1093
#zalesie
W nocy z czwartku na piฤ tek wลamali mi siฤ do remontowanej chaลupy i okradli mnie. Osiedle bliลบniakรณw, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zล. Objฤtoลciowo to caลa paka busa. Gลรณwnie narzฤdzia budowlane i ogrodnicze, ale wziฤli teลผ dwa komplety kรณล do aut. Wynieลli to wszystko w ลrodku nocy nie budzฤ c nikogo poza sฤ siadkฤ przez ลcianฤ, ktรณra to myลlaลa ลผe to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piฤ tek wลamali mi siฤ do remontowanej chaลupy i okradli mnie. Osiedle bliลบniakรณw, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zล. Objฤtoลciowo to caลa paka busa. Gลรณwnie narzฤdzia budowlane i ogrodnicze, ale wziฤli teลผ dwa komplety kรณล do aut. Wynieลli to wszystko w ลrodku nocy nie budzฤ c nikogo poza sฤ siadkฤ przez ลcianฤ, ktรณra to myลlaลa ลผe to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

denazyfikacja +57
Czy Wy teลผ czasem macie wraลผenie, ลผe idea #czarnolisto na Wykopie jest w pewien sposรณb naduลผywana? W tym roku aลผ 26 osรณb dodaลo mnie na czarno, co mnie szczerze mรณwiฤ
c zdziwiลo. Pewnie wiฤkszoลฤ z Was mnie w ogรณle nie kojarzy i macie w tym peลnฤ
sลusznoลฤ; wstawiam moลผe 5-10 komentarzy/postรณw miesiฤcznie, wiฤkszoลฤ to losowe memy z galerii albo heheszkowe komentarze w stylu "no to rasizm". Czasem naprawdฤ zastanawia mnie funkcjonowanie
ลบrรณdลo: image_picker_54B45BB2-D60D-4BFD-B068-4EEAFAE9D242-54415-000012C28DDBCDE8
Pobierz

๐ OCENY:
Metacritic: Metascore: 77/100, Userscore: 7.5/10
Steam: Bardzo pozytywne (3 551 ocen)
๐ DATA WYDANIA:
27 lipca 2017
โฐ PROMOCJA WAลปNA DO:
11.12 godz. 17:00
๐ Chcesz byฤ woลany/a do wpisรณw o darmowych grach na epic, steam, gog?
Plusuj interesujฤ cฤ ciฤ listฤ i obserwuj tag #metodzikpoleca.
- LISTA WOลANIA EPIC
- LISTA WOลANIA STEAM
- LISTA WOลANIA GOG
- LISTA WOลANIA AMAZON
Bฤ dลบ zawsze na bieลผฤ co z darmowymi grami! ๐ฎ
๐ TAGI:
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #grajzwykopem #cebula #pcmasterrace #epic #cebuladeals #gryzadarmo #zainteresowania