Aktywne Wpisy

lubaxd +25
#nieruchomosci #pytanie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie

źródło: image;s=1280x1024;q=80
Pobierz
civilburger +135
W lutym urodziło się mniej niż 18 tys. dzieci.
Link
#demografia #dzieci #polska #ekonomia #nieruchomosci
Link
#demografia #dzieci #polska #ekonomia #nieruchomosci
=================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od GOG w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #gog i nigdy nie przegapić nowej oferty?
📌 Co zrobić, aby być wołanym?
➡️ Zaplusuj ten wpis i automatycznie trafisz na listę wołania!
➡️ Wołam TYLKO do darmowych gier od GOG - nic więcej, zero spamu.
📌 UWAGA WAŻNE! Chcesz się usunąć z listy?
➡️ Wystarczy cofnąć przyznanego plusa i nie będziesz już wołany - łatwo i szybko! Nie trzeba pisać do mnie wiadomości o usunięcie z listy bo nie mam takiej możliwości. Lista generowana jest automatycznie na podstawie przyznanego plusa w tym wpisie. Ni zapomnij też wypisać się z innych moich list:
LISTA WOŁANIA 2025 STEAM
LISTA WOŁANIA 2025 EPIC
Masz pytania? Daj znać w komentarzu! 😊
#metodzikpoleca #gog #darmowegry #mirkolisty
WOŁAM osoby z poprzedniej listy (2024): https://wykop.pl/wpis/74428533/nowa-lista-do-wolania-na-moje-wpisy-o-darmowych-gr
źródło: Logo GOG
Pobierz