Wpis z mikrobloga

Cześć wszystkim. Przychodzę jako laik, poczytałem trochę pod tagiem #iptv ale to wszystko jest powiedzmy to sobie szczerze dla ludzi którzy mają wiedzę i czas żeby kombinować w zamian za niższą cene. Ja natomiast szukam roziwąznia nie tyle dla siebie co dla rodziców, starszych ludzi. Nie zależy na sporcie, bardziej na kanałach premium typu canal +, hbo i innych filomowych. Przedewszyskim zależy na stabilności działania i prostocie. Na temat w ogóle trafiłem będąc niedawno w Szwajcari gdzie właściciel wynajmowanego mieszkania miał usługę Iron tv i programy z całego świata. Jest to chyba typowo francuska usługa kosztuje 45 euro na rok, do tego oferują swoją aplikacje. Czyli kompleksowa usługa dosyć prosta w obsłudze i z moich krótkich doświadczeń raczej stabilna. Czy znajdę coś takiego w polsce? Ktoś z was korzysta albo słyszał o tym iron tv? Jest sens to brać w polsce? Obecnie rodzice płacą za telewizje 82zł za 3 odbiorniki na miesiąc czyli 984zł na rok. Kupując iptv celował bym raczej w dwie licencje jako że rzadko w domu jest odpalone więcej jak dwa telewizory na raz. i raczej nie potrzebny jest cały świat, chodzi o jak największą ilość polskich kanałów. Czy macie jakieś propozycje?
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach