Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dr_Batman: cudowny wyścig na dno. Erodujące zaufanie do lekarzy ze strony pacjentów, altmed. Z drugiej strony użeranie się z bandą idiotów, którzy wiedzą zawsze lepiej i udają doktorat po 30min szukania w internecie.
  • Odpowiedz
@dr_papieros: czyli sugerujesz, że absolwenci mibm, którzy j----i się z wytrzymałkami, pkmami i innymi geometriami wykreślnymi to debile, którzy nie tykali książek i dlatego dostają minimalną jako początkujący inżynierzy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie to co lekarze, którzy od razu po stażu mogą kasować 150 zł/h w POZ. Uwielbiam jak ktoś ma tak prostą wizję świata
  • Odpowiedz
  • 2
@2-aminopirydyna: Mogli wybrać inną ścieżkę kariery z większym popytem. Na tym polega rynek, na jedne usługi jest popyt na inne nie. Nie wiem jaka urojona wizję świata masz Ty, ale gdzieś jest jakieś fundamentalnie złe założenie. Bo jak uważasz że ktoś powinien zarabiać tyle samo nawet jak na jego usługi nie ma takiego popytu bo ma ciężkie studia, to powinieneś puknąć się w głowę ¯\(ツ)/¯

A jak masz zamiar prowadzić
  • Odpowiedz
@dr_Batman: a swoją dupę zaleczyłaś już na prywacie?

Zmień płytę dr bljatman, bo to nudne już. Wczoraj pominęłaś mój komentarz, w którym przypomniałem ci, że sama miałaś pękający odbyt jak robiłaś specjalizację.
  • Odpowiedz
@dr_Batman: Mogli, ale każdy ma różne predyspozycje i zainteresowania, a upraszczając, że każdy kto zarabia mniej to się nie uczył skwituję tak: XD.

Dlatego nie odnosiłem się do wpisu a do konkretnego komentarza, a teraz droga wolna - spełnij swoje groźby i usuń mi komentarze
  • Odpowiedz
  • 1
@volodia: Dokładnie tyle ile wykonam badań ¯\(ツ)/¯ zarabiam ryczałt od badania i koniec, bez godzinówki bez niczego. Najuczciwsze i najbardziej adekwatne zarobki w medycynie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz