Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dr_Batman: ciebie osobiście nie znam i nic do ciebie nie mam, ale przyznaj że twoja grupa zawodowa się dorobiła nieuczciwie na pandemii. Argumenty były przytaczane wielokrotnie, nie będę się powtarzał. Za to właśnie wiele ale to wiele osób was nienawidzi (źródło: instytut danych z d--y)
  • Odpowiedz
  • 12
@BedeKsiedzemJakMojTata: Moja grupa zawodowa była drenowana podczas pandemii, dostawaliśmy nakazy pracy np 100km od domu, jak wezwanie do wojska, tylko że na 3 miesiące, bez wynagrodzenia porównywalnego do tego co mieliśmy. Były sytuacje wiezienia lekarzy na oddziałach bo nie było zmienników. Gdyby coś takiego spotkało któregokolwiek z was “normalnie pracujący ludzie” tak jak spotyka wezwanie do wojska, palilibyście ulice.
Więc tak, dlatego zaczęli dawać dodatki covidowe. I nie do nas
  • Odpowiedz
  • 14
@Matis666: Jak mi zaczniecie płacić 13,14, barbórki i odprawy to będziesz mógł mnie tak obrażać.
Tymczasem dostaje pieniądze za dokładnie tyle godzin ile wypracuje, jak mnie zwalniają to dostaje najwyżej krzyż na drogę i swoją działalnością przynoszę placówce setki tysięcy zysku wiec proszę mnie nie stawiać nigdzie koło tych umorusanych darmozjadów.
  • Odpowiedz