Aktywne Wpisy
mlody91pl +5
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

izimizixdd +6
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale krzywa akcja. Typ zostawił dziewczynę w górach niby "szukając pomocy" i ta zamarzła na śmierć.
Na 99% pewnie na wykopie pojawi się jakieś zmanipulowane znalezisko na ten temat xD Coś w stylu "chłopak oskarżony z powodu głupoty dziewczyny",
A dziwne fakty są takie, że typ był doświadczonym wspinaczem i zostawił ją tam szukając pomocy przez 6h, a z tego co widzę w komentarzach specjalnie wyciszył telefon i nie odbierał telefonów od służb ratowniczych, które chciały przylecieć i pomóc.
Także całkiem możliwe, że typ zaplanował morderstwo poprzez wzięcie słabo wyposażonej dziewczyny w góry (on był zawodowcem, więc pewnie ufała mu odnośnie tego co muszą ze sobą zabrać), po czym udając, że idzie po pomoc, po prostu ją tam zostawił.
#ciekawostki #gory #oswiadczenie
Jeśli chciał żeby zginęła, mógł ją zepchnąć z dowolnego, większego przewyższenia. Pierwszy telefon o pomoc wykonał o 0:30, gdy dziewczyna jeszcze żyła, nie miał gwarancji że ratownicy jednak nie zdążą jej podjąć.
oczywiście typa należy pociągnąć do odpowiedzialności, bardziej mnie zastanawia co dokładnie tam się wydarzyło
Dlatego napisałem, że jest to jedynie możliwe i pewnie śledztwo będzie mega ciekawe. Może się jeszcze okazać, że typ jest po prostu idiotą i podjął milion złych decyzji, tyle że jest ich po prostu zbyt wiele.
Generalnie w takiej sytuacji łatwo obronić się jednym prostym zdaniem "spanikowałem i bałem się o własne życie". Natomiast tutaj nie jest to takie proste dla niego, bo z tego co piszą ma duże doświadczenie z górami i sąd tego nie łyknie.
@thorgoth: tutaj przesadzasz, dla zielonej osoby nieobytej z górami nie jest to łatwy szczyt i taka osoba nie poradzi sobie wchodząc nawet na Kopę Kondracką w złych warunkach. Szczególnie, że działo się to w styczniu. Zielona