Wpis z mikrobloga

Ktoś mi powie co jest nie tak ze Skolimem? Facet ma piękne i rytmiczne piosenki, które słucha się z przyjemnością (nie zawsze, ale często), a do teledysków w roli modelek bierze jakieś obleśne i/lub stare baby? Co jest z tym typem nie tak? Ten teledysk, który tutaj wklejam to jeden z przykładów, ale robił to częściej. Rozumiem że może ma taki gust i woli obleśne, stare baby, nadużywające solarium i makijażu, ale mnie to dziwi.
Ta 30 latka (na moje oko, bo nie znam jej wieku) ma tonę makijażu na ryju, który mimo tego nie jest w stanie przykryć jej wyraźnych zmarszczek.

#muzyka #teledysk #skolim #disco #reggaeton #reggae #dance #dziewczynybeztabu #kobiety #rozrywka #ciekawostki #brzydkapani #solarium #makijaz #discopolo #polska #wtf
radzioso532 - Ktoś mi powie co jest nie tak ze Skolimem? Facet ma piękne i rytmiczne ...

źródło: brzydka2

Pobierz
radzioso532 - Ktoś mi powie co jest nie tak ze Skolimem? Facet ma piękne i rytmiczne ...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Majkel2008: potwierdzam xD na pewno sporo wyświetleń ma kupionych, na 99%. A skąd to wiem? Tu jest hit xD Ogólnie to czasami, jak coś robię przy komputerze, w sensie coś instaluje się w tle i nie chcę, aby się uśpił/zablokował, to zamiast zmieniać ustawienia usypiania, to po prostu włączam 10 godzin godzinny filmik z odliczaniem czasu czy tam inny shreksophone. Ublocka na kompie, przy którym grzebię nie ma, więc wiadomo,
  • Odpowiedz