Wpis z mikrobloga

Cześć Mircy. Ja od 17 sobie czytam, zjadłem bułkę z dwoma plastrami szynki ze śniadania i plasterkiem sera topionego.
Rozmawiałem z mamą i tatą, niewiele mi to dało prawdę mówiąc.
Okazało się że jedna Pani pielęgniarka jest z okolic mojej wsi, zna moją mamę i kiedyś kupiła od nas pieska, i powiedziała że więcej porozmawiamy w sobotę.
Czuję się źle. Mega się obawiam wyjścia stąd, szczerze mówiąc jeżeli będą chcieli mnie wypisać za tydzień to chyba poproszę o przedłużenie pobytu. Chciałbym zmienić miejsce zamieszkania po wyjściu bo wiem, że czekają mnie tam problemy z takim powalonym gościem który sobie coś ubzdurał na mój temat, a ja nie chce problemów. Niestety nie wiem czy to będzie możliwe bo nie stać mnie na wyjazd zagranicę w tej chwili. Jedyna opcja to praca z zakwaterowaniem gdzieś dalej i zarobienie pieniędzy na wyjazd, ale gdy zostanę sam z obcymi ludźmi daleko od domu to boję się że ucieknę w a-----l.
Zaraz spróbuję coś zjeść, i może leci jakiś film w telewizji. Szkoda że nie mam słuchawek bezprzewodowych bo bym obejrzał jakiś film na telefonie, bo szanuję innych pacjentów i nie będę oglądał na głośniku.
Dobrego wieczoru huopy, zjedzcie coś dobrego i powiedzcie tam komuś miłe słowo albo pogłaskajcie pieska albo kota. Trzymta się.
#przegryw #psychiatryk
Tag do obserwowania #huopwpsychiatryku
spierdotripownik - Cześć Mircy. Ja od 17 sobie czytam, zjadłem bułkę z dwoma plastram...

źródło: temp_file7907156571992840740

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach