Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +200
PijeWodePoPierogach +142
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Uszczegóławiając wpis z dzisiaj o podejściu do znajomości z płcią przeciwną, będąc w związku, rozumiem, że każdy jest inny i niektórzy uważają to za nadmierną zazdrość. Dlaczego mnie to tak boli? Bo parę z tych ,,znajomych'' jest poznanych na Tinderze, a druga połówka podkreśla, że to nic złego napisać raz na pół roku ,,co tam?'' z taką osobą i liczą się intencje, a jeśli ktoś nie ma złych intencji i pisze z kimś normalnie, to to nic złego. Niestety, ale osoba, z którą jestem w związku faktycznie jest bardzo towarzyska do wszystkich, ale bolą mnie te znajomości z tych aplikacji, mimo że nie utrzymuje z nimi kontaktu na co dzień, ani się nie spotyka z nikim 1:1, to i tak mam problem z tym, że dla mojego spokoju nie potrafi jakoś tych znajomości zakończyć, uciszyć całkowicie, usunąć z social mediów.
#zwiazki #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Generalnie jeżeli nasz partner szuka czegoś u osób płci przeciwnej to nie jest to nasz partner.
A na tindera nie wchodzi się "żeby kogoś poznać" bez romantycznych podtekstów.
Jak radzić sobie z zazdrością?
Kiedyś spotkałem się z jedną dziewczyną, mówiła, że otwarty związek może być wyjściem, "jej znajomi" spróbowali i podobno polecają.
Dziewczyna mówiła też, że żeby znaleźć sobie kogoś odpowiedniego muszę spotykać się z jak największą
@mirko_anonim: Typiara ma znajomości z aplikacji randkowej, mimo że jest w związku?
Stawiam cały mój majątek że już cię zdradziła, albo w najbliższej przyszłości zdradzi. Nie bądź naiwnym i głupim głupkiem, tylko daj sobie z nią spokój. Chyba że ciężko ci o związek z nową osobą,
@karokrakow: w sensie że baba ma kolegów z aplikajci randkowej, chłop ma w pełni uzasadnione podejrzenia i czuję zazdrość, ale mimo wszystko jego wina, bo ma lękowy styl? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@karokrakow: Czy ty siebie czytałaś w ogóle ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ta osoba ma kolegów z aplikacji randkowej, wystarczy że napiszę "wbijaj do mnie", a każdy z tym "ziomeczków" ruszy, nawet jeśli miałoby się zerwać z pogrzebu własnego ojca xd
To kiedy według
@moll: Mam "znajomego" który dymał kochankę, na wspólnych wakacjach z żoną. Wszyscy się znali.
Baba miała zero podejrzeń, no bo przecież mąż nic nie
Wiem za to jak to być w związku z zazdrośnikiem, dla którego jakakolwiek wymiana zdań z osobą płci przeciwnej to już układanie sobie całego scenariusza zdrady w głowie. To też nie jest normalne, ani zdrowe, tak jak dymanie kochanki na wspólnych wakacjach.
@karokrakow: czyli próbowanie "czy coś z tego będzie" z jakimś kolesiem GDY SIĘ JEST W ZWIĄZKU uważasz za normalne i nic się nie stało zazdrosny kontrolujący opresorze patriarchalny?
Czy ty sama siebie słyszysz?